Pargas IF palaa Kallioon

Käsipallon SM-Liiga
HIFK – PIF
La 19.11. klo 15:00
Helsingin Urheilutalo

HIFK tavoittelee uudelleen menestystä liigaotteluissa nyt uuden vastuuvalmentajan kanssa. Syksyn suoritukset jäivät niin selkeästi odotetusta tasosta, että organisaatiossa tehtiin vaikea päätös lähettää päävalmentaja Toni Kallio muiden haasteiden pariin. Tänä viikonloppuna joukkue nähdään ensimmäistä kertaa valmentaja-kaksikon Jaakko Horelli – Robert Lindholm komennuksessa. Vastustajana on vielä liigakenttiin tutustuva Pargas IF, joka on viimeksi osallistunut mestaruussarjaan vuosien 1965-1997 välillä.

IFK:n murheellinen ottelutilasto näyttää kahdeksasta ottelusta vasta kolmea voittoa (ÅIFK, SIF, Dynamo) Kuudella pisteellä joukkue on sijalla seitsemän ja tarpeettoman kaukana tavoitteena olleesta ylemmästä loppusarjasta. Sarjatulokas PIF on tähän mennessä vain maksanut oppirahoja, ja kaikki 8 ottelua ovat päättyneet tappioihin.

Tilastojen valossa Paraisten suurin ongelma on hyökkäystehoissa, sillä joukkue on rikkonut 20 maalin rajan vain kahdessa ottelussa. Pahimmillaan PIF jäi 12 tehtyyn vahvan Cocks-puolustuksen kynsissä. Koko kauden matseissa on syntynyt yhteensä 147 osumaa, keskiarvolla 18,4 maalia per ottelu. HIFK on upottanut lähes 60 osumaa enemmän, 205 tehdyllä IFK:n hyökkäyskeskiarvo on noin 25,6 maalia per ottelu. Omassa päässä eroa on hieman vähemmän, PIF on päästänyt 247 takaiskua (ka. 30,9 / ott) ja IFK:lle on mennyt 227 palloa omaan verkkoon (ka. 28,4).

Pääsyliput HIFK:n käsipallo-otteluihin

14 € – Aikuiset
8 € – Opiskelijat, eläkeläiset, lapset 7-16 v., HIFK Fan Club

Liput kaikkiin IFK-kotiotteluihin myydään Ticketmasterin kaikkien myyntikanavien kautta. Pääsyliput Urheilutalolle ovat numeroituja paikkalippuja. Ennakkolipun ostaessa voit itse valita haluamasi paikan, ovimyynnissä saat parhaan saatavilla olevan paikan. Liput voi nyt maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.

Rekisteröitymällä Ticketmasterin asiakkaaksi saat kampanjatarjouksia tuleviin IFK-otteluihin sekä muita kanta-asiakasetuja IFK-käsipallolta!

LIPUT TICKETMASTERISTA
Ennakkoliput IFK-otteluihin

99 € – HIFK-Kausikortti sis. runkosarjan 12 kotiottelua sekä Suomen Cup-kotiottelut

ut-katsomokartta

HIFK pelaa kaikki kotiottelunsa Kalliossa, Helsingin Urheilutalolla (Helsinginkatu 25). Paikan päälle Kallioon löydät raitiovaunuilla 1, 1A, 3 (Keskustasta), 2 (Töölöstä), 8 (Metro/Sörnäinen) tai bussilla 51 – pysäkkinä suuntaa antavasti ”Urheilutalo”.

Lämpimästi tervetuloa!