Pelit jatkuu Granissa maanantaina

GrIFK 60min (2)

Käsipallon SM-Liiga
GrIFK – HIFK
Ma 22.2. klo 19:00
Kauniaisten palloiluhalli

Alkusarja  Grankulla IFK
12 ottelua, 4 voittoa 8 tappiota, 8 pistettä, maaliero 301-325

10.10. GrIFK – ÅIFK 21-20
24.10. GrIFK – HIFK 26-27
16.12. ÅIFK – GrIFK 23-26
13.1. HIFK – GrIFK 28-35

Maanantain Kamrat-derbyssä kohtaavat vihreä ja punainen, Grankulla IFK:n isännöidessä Helsingforsia loppusarjan toisen kierroksen ottelussa. Ensimmäisellä sarjakierroksella Grani kaatoi niin HIFK:n kuin Åbo IFK:n puhtaasti 8 maalin erolla. Alkusarjassa Hoo ja Grr tasasivat voitot molempien voittaessa vieraspelinsä. HIFK juhli jo toistamiseen Granissa voittamalla 26-27, mutta GrIFK kuittasi tilit Kalliossa 28-35 voitolla. 

Vuoden vaihteessa Miro Koljosen takaisin SM-Liigaan saanut GrIFK on hankalan alkukauden jälkeen nostanut tasoaan selvästi. Viidestä edellisestä ottelustaan Grankulla on hävinnyt vain yhden matsin, kun Cocks pääsi viime hetkillä voitolle Luolassa. Loppusarjassa joukkue on kahdessa pelissä heittänyt 60 maalia, ja Granin maalitilastoa koko vuodelta johtaa Anthony Hellakoski 66 maalilla. Suunnilleen omin käsin HIFK:n viimeksi kaatanut Robin Granlund on 10 pelissään viimeistellyt 54 osumaa. HIFK:n vauhti loppusarjassa on ollut 80 maalia kolmeen otteluun (ka. 26,7 maalia / ottelu), ja punaisten kovin maalipyssy Kristo Voika on tähän mennessä upottanut 94 maalia.

Voimassa olevien korona-rajoituksien vuoksi otteluun ei saa ottaa yleisöä.

Ottelut ovat nähtävissä suorina lähetyksinä SolidSport-sovelluksen nettistriiminä.

SM-Liigan jokainen ottelu lähetetään suorana SolidSport-suoratoistopalvelun kautta. Sivustolta voit ostaa yksittäisiä ottelulähetyksiä hintaan 5,90 eur / ottelu, tai kuukausipassin koko sarjan kaikkiin matseihin hintaan 9,90 eur / kk.Tekemällä tilauksesi HIFK:n joukkuesivuston kautta tuot taloudellista tukea suoraan omalle joukkueelle! Tue suosikkijoukkuettasi ja nauti SM-Liigan kaikista otteluista koko kauden ajan hintaan 9.90EUR/kk. Mene osoitteeseen solidsport.com/hifk-handball ja tilaa katseluoikeus suosikkijoukkueesi kanavalta! Kanavalle pääset painamalla suosikkijoukkueesi logoa.