Runkosarjan ratkaisukierrokset: Atlas-HIFK ja HIFK-BK46

Käsipallon SM-Liiga
Atlas – HIFK
Ke 9.4. klo 19:00
Myyrmäen Urheilutalo

HIFK – BK-46
La 12.4. klo 15:00
Pirkkolan palloiluhalli

Sarjataulukon tilanne 7.4.2014
Sarjataulukon tilanne 7.4.2014

Runkosarjan loppukierroksilla jännitys tiivistyy, kun sijat 2-3 ja pudotuspelien kotietu sijoilta 4-6 on vielä ratkaisematta. Cocks varmisti jo runkosarjan voiton urakoimalla koko peliohjelmansa valmiiksi ennen Baltian Liigan ja Challenge Cupin välieriä. Kakkospaikkaa pitävällä Dickenillä on kahden pisteen etu HC Westiin, ja selvän välin jälkeen HIFK puolustaa viimeisissä matseissa neljällä sijaansa ja puolivälierien kotietua. IFK:n kintereillä kuumottaa BK-46 vain pisteen päässä, sekä Siuntio kolmen pinnan takamatkalla. Lopullinen ratkaisu IFK:n ja BK:n välille saadaan lauantain päätöskierroksella Pirkkolassa.

Atlas on tuomittu sarjataulukossa sijalle seitsemän, joukkueen kerättyä 16 pistettä 23 ottelusta. Atlaksen liigakausi alkoi viidellä peräkkäisellä tappiolla, ja koko talvikausi meni vaikeasti sillä runkosarjassa voittoja on kertynyt vain 8 kappaletta. Suurta hypeä nauttinut Kotikylän kotikatsomo on saanut nähdä vain 4 kotivoittoa (Akilles, ÅIFK x 2 ja HC West). HIFK aloitti liigakauden Myyrmäessä 24-28 vierasvoitolla, ja kotipeli Kalliossa päättyi IFK:n 26-23 voittoon. Kotiedun kohtalosta taistellaan myös Karjaalla, kun IFK:n pahimmat haastajat BK-46 ja SIF kohtaavat toisensa viimeistä edeltävässä ottelussa.

Lauantaina Handisliigan runkosarja pelataan loppuun puolueettomalla kentällä. GeeBee-nyrkkeilyturnaus tukkii UT:n kotikentän, ja IFK joutuu matkustamaan kauas kehätien tuntumaan Dickeniltä lainatulle varakentälle. IFK ja BK-46 ovat tasanneet voitot tämän kauden kohtaamisissaan, Kalliossa IFK otti 29-27 työvoiton mutta BK-46 näytti isännän otteet kotipelissään selvällä 34-25 voitolla. 22 ensimmäisen ottelun jälkeen joukkueilla on eroa vain yksi piste, karjaalaisten merkattua kauden ainoan tasapelin Siuntiota vastaan. Molemmilla joukkueilla oma hyökkäys on ollut yhtä vahva kuin vastustajien suoritukset, ja IFK:n maaliero on 662-662 kun taas BK:lla on pieni etu maalein 638-636.

PÄÄSYLIPUT HIFK Käsipallo 2013-14

10 eur – Aikuiset
6 eur – Opiskelijat, eläkeläiset, lapset 7-16 v.

HUOM! Runkosarjan päätösottelu pelataan poikkeuksellisesti Pirkkolan palloiluhallissa (Kaarelantie).

Lämpimästi tervetuloa!