Runkosarjan viimeinen kotikamppailu UT:lla

SEURAAVA KOTIOTTELU
HIFK – SIF
La 22.3. klo 14:30
Helsingin Urheilutalo

Runkosarjan loppuratkaisut alkavat olla käsillä, kun IFK:lla on enää kolme peliä jäljellä. Lauantaina Sjundeå IF kohdataan kotikentällä, ja huhtikuun alussa Atlas vieraissa sekä viimeisenä BK-46 puolueettomalla kentällä GeeBee-turnauksen vallatessa UT:n. Siuntion syyskausi sujui hieman alakanttiin, vaikka joukkue aiheutti Cocksille harvinaisen merkinnän tappiosarakkeeseen. Vuodenvaihteessa SIF pääsi parempaan vauhtiin, ja varsinkin helmikuun alusta joukkue on vääntänyt äärimmäisen tasaisia matseja voittopisteistä. SIF raapi niukat yhden maalin voitot Atlaksesta, Dickenistä ja Akilleksesta, ja kotipelistä BK-46:tta vastaan merkittiin koko kauden ainoa tasapeli. Kuudesta viimeisestä pelistään Siuntio on hävinnyt kahdesti, kotipelinsä Åbo IFK:ta ja Cocksia vastaan. ÅIFK vei pisteet myös yhden maalin voitolla 26-27, ja Cocksin voitto merkittiin omassa luokassaan niukoin numeroin 26-30.

SIF onkin vahvassa vierasputkessa, sillä joukkueella on neljä peräkkäistä voittoa matkapeleistään. HIFK ja SIF ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti, ensimmäinen kohtaaminen Helsingissä päättyi IFK:n kotivoittoon 41-35 ja Siuntiossa ero pysyi kuudessa maalissa IFK:n voittaessa taas maalein 33-39. Koko kauden 20 pelistään SIF on kerännyt 8 voittoa ja 17 pistettä, pitäen sarjataulukon kuudetta sijaa kahdella pisteellä BK:n takana.

Maalinteossa IFK on onnistunut hieman ahkerammin kuin SIF. 638 osumalla IFK on tehnyt keskimäärin 30,4 maalia per ottelu, siuntiolaisten heitettyä 28,8 maalin keskiarvolla. IFK:n paras maalintekijä Andre Orel on osunut jo 138 kertaa, SIF:n kultapöksyjä kantaa Janne Korpimäki 97 osumalla. Oman maalin suojelussa ero on hieman pienempi, IFK:n kärsittyä tähän mennessä 30,2 takaiskua per ottelu ja Siuntion taivuttua tasan 31 päästetyn maalin keskiarvoon. Ottelu löytyy Veikkauksen Pitkäveto-pelilistalta, peliaika päättyy klo 14:25.

PÄÄSYLIPUT HIFK Käsipallo 2013-14

10 eur – Aikuiset
6 eur – Opiskelijat, eläkeläiset, lapset 7-16 v.

20 eur – HIFK-Kausikortti sis. runkosarjan loput 2 kotiottelua

HIFK pelaa kaikki kotiottelunsa Kalliossa, Helsingin Urheilutalolla (Helsinginkatu 25). Paikan päälle Kallioon löydät raitiovaunuilla 1, 1A, 3 (Keskustasta), 2 (Töölöstä), 8 (Metro/Sörnäinen) tai bussilla 51 – pysäkkinä suuntaa antavasti ”Urheilutalo”.

Lämpimästi tervetuloa!

HIFK-kotimatsien jatkot Parnell’sissä!

UT:n alakerran virkistyskeidas, Bar Parnell´s, tarjoaa IFK:n kotimatsipäivinä kausikortilla ja irtolipulla tunnin ajan ennen pelin alkua sekä tunti matsin jälkeen III-oluttuopit 4 euron hintaan, kuumien käsipalloanalyysien parissa!