SEURAAVA KOTIOTTELU:

Käsipallon SM-Liigan
HIFK – ÅIFK
La 2.3. klo 14:30
Helsingin Urheilutalo

Runkosarjan viimeiset kierrokset lähenevät, kun HIFK kohtaa turkulaisen kaimaseuran neljänneksi viimeisessä ottelussa. HIFK:n motiivina on vielä Atlaksen viides sija, joka tällä hetkellä on neljän pisteen päässä. Åbo IFK:lla on vielä tärkeämmät tavoitteet, kun Akilleksen viimeinen playoff-paikka on vain kahden pisteen päässä. Tällä kaudella Åbo IFK on saavuttanut vasta seitsemän pistettä 20 ottelussaan. Joukkue on repinyt pisteistään jopa viisi kolmesta SIF-ottelusta, ja turkulaisten kolmas voitto tuli kotivoitosta Akillesta vastaan. HIFK on saavuttanut 20 pelissään uusi voittoa ja 13 pistettä, mutta edelliset neljä otteluaan HIFK on jumittanut tappioputkessa.

Kauden aiemmat kohtaamiset päättyivät HIFK:n voittoihin. Helsingissä HIFK otti pisteet kotivoitolla 33-29 ja Turun matkaltakin tuli täydet pinnat samoin neljän maalin erolla 26-30. Hyökkäyksessä ÅIFK on sarjan toiseksi heikoin viimeistelijä 519 osumalla (ka. 27,3 / ott) HIFK on 20 pelissä ehtinyt pussittaa 564 maalia (ka. 28,2 / ott) Turun paras maalintekijä Olev Eensalu on koko liigan maalipörssissä viidentenä, virolaisen viimeisteltyä 133 maalia. HIFK:n kultapöksy Serghei Glinca on 19 pelissään osunut 138 kertaa, mikä riittää liigan maalipörssin pronssipaikalle. Puolustuksessa ero on pienempi, kun tähän mennessä Åbo IFK on ohitettu 614 kertaa (32,3 / ott) ja HIFK 631 kertaa (31,6 / ott)

Pääsyliput HIFK:n käsipallo-otteluihin
8 eur – Aikuiset
5 eur – Opiskelijat, eläkeläiset, lapset 7-16 v., HIFK Fan Club-jäsenet

HIFK pelaa kaikki kotiottelunsa Kalliossa, Helsingin Urheilutalolla (Helsinginkatu 25). Paikan päälle Kallioon löydät raitiovaunuilla 1, 1A, 3B (Keskustasta), 3T (Töölöstä), 8 (Metro/Sörnäinen) tai bussilla 51 – pysäkkinä suuntaa antavasti ”Urheilutalo”. Lämpimästi tervetuloa!