SEURAAVA KOTIOTTELU: HIFK-ÅIFK La 1.10. klo 15:00

aifk-0110

Käsipallon SM-Liiga
HIFK – Åbo IFK
La 1.10. klo 15:00
Helsingin UT

aifk-0110

Lauantaina Handisliigan neljännessä ottelussa HIFK kohtaa turkulaisen kaimaseuran ÅIFK:n. Kummankin IFK:n kausi on käynnistynyt hieman yskähdellen ja joukkueet löytyvät sarjataulukosta peräkkäisiltä sijoilta 7 ja 8. Kolmesta matsista molemmilla on yksi voitto ja kaksi tappiota. HIFK otti avauskierroksilla selvin luvuin tukkaan ensin Dickeniltä 25-34 ja sitten Cocksilta 21-31, kunnes kolmannella yrityksellä SIF kaatui Siuntiossa maalein 23-28. Åbo on pelannut tasaisia kamppailuja vain parin maalin erolla, kun kanarialintujen tappiot tulivat Siuntiolle yhdellä maalilla 26-27 ja GrIFK:ta vastaan maalein 25-27. ÅIFK otti kauden ensimmäisen voittonsa Riihimäen Dynamoa vastaan lukemin 27-25.

Viime vuoden kolmessa kohtaamisessa nähtiin runsaasti maaleja. 60 maalin raja rikottiin heti ensimmäisessä ottelussa HIFK:n voittaessa kotonaan 35-27. Turussa jäätiin vain 59 osumaan, mutta HIFK:n voittomarginaali oli koko kauden suurin 25 maalin selkäsaunalla 17-42. Kalliossa pidettiin vielä yksi ilotulitus ja HIFK otti kauden kolmannen kamrat-derby voittonsa maalein 40-26.

Tämän kauden matseissa joukkueet ovat tehneet maaleja melko tasaisesti, kolmen ottelun jälkeen HIFK on upottanut 74 ja Åbo 78 palloa. Omaan päähän ÅIFK on antautunut 79 kertaa ja HIFK jo 88 kertaa. Helsinkiläisten paras maalintekijä on ollut maalitilaston hopeapaikan jakava Roman Protcenko, joka on 3 ottelussa heittänyt yhteensä 19 maalia. Åbon terävin ase Andreas Nyström on lähes samassa tahdissa 17 täysosumalla.

Pääsyliput HIFK:n käsipallo-otteluihin

14 € – Aikuiset
8 € – Opiskelijat, eläkeläiset, lapset 7-16 v., HIFK Fan Club

Liput kaikkiin IFK-kotiotteluihin myydään Ticketmasterin kaikkien myyntikanavien kautta. Pääsyliput Urheilutalolle ovat numeroituja paikkalippuja. Ennakkolipun ostaessa voit itse valita haluamasi paikan, ovimyynnissä saat parhaan saatavilla olevan paikan. Liput voi nyt maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.

Rekisteröitymällä Ticketmasterin asiakkaaksi saat kampanjatarjouksia tuleviin IFK-otteluihin sekä muita kanta-asiakasetuja IFK-käsipallolta!

LIPUT TICKETMASTERISTA
Ennakkoliput IFK-otteluihin

99 € – HIFK-Kausikortti sis. runkosarjan 12 kotiottelua sekä Suomen Cup-kotiottelut

ut-katsomokartta

HIFK pelaa kaikki kotiottelunsa Kalliossa, Helsingin Urheilutalolla (Helsinginkatu 25). Paikan päälle Kallioon löydät raitiovaunuilla 1, 1A, 3 (Keskustasta), 2 (Töölöstä), 8 (Metro/Sörnäinen) tai bussilla 51 – pysäkkinä suuntaa antavasti ”Urheilutalo”.

Lämpimästi tervetuloa!