Seuraava kotiottelu HIFK-Atlas la 8.2.

SEURAAVA KOTIOTTELU
HIFK – Atlas
La 8.2. klo 14:30
Helsingin Urheilutalo

Uudenmaan kierroksen jälkeen IFK pääsee takaisin kotihalliinsa, ja mikä parasta, vielä paikallistunnelmaan kun Kehä III:sen rajamailta kaupunkiympäristöön saapuu Vantaan Atlas. IFK keräsi täydet pisteet maakunta-matkoistaan voittamalla idässä Akilleksen maalein 34-36 ja läntisellä Uudellamaalla Siuntion lukemin 33-39. Edellinen kotipeli Åbo IFK:ta vastaan päättyi myös HIFK:n niukkaan 30-29 voittoon, ja näin IFK:lla on edelleen puhdas saldo vuodelta 2014 kolmella voitollaan. Koko kaudella pistepussiin on kertynyt jo 18 pistettä, ja IFK on vahvasti neljäntenä sarjassa tavoitellen vielä Dickeniä ulottuvilleen 22 pisteessä.

Atlaksen uusi vuosi ei ole tuottanut yhtä iloisia tuloksia. Ensimmäinen peli kotikylässä liigajumbo Akillesta vastaan päättyi Atlaksen kolmen maalin voittoon 29-26. Vierasmatka Turkuun tuotti vain kokemusta ykköstiestä Åbon viedessä pisteet 32-27 kotivoitolla. Sarjaykkönen Cocks osoitti voimansa Riihimäellä tuplaamalla Atlaksen osumat 34-17 voitolla, ja viime viikonloppuna SIF kävi ryöstämässä pinnat Myyrmäestä yhden maalin voitolla. Sarjataulukossa Atlaksen 8 pistettä riittävät 7. sijaan kaksi pistettä ÅIFK:n edellä.

Joukkueiden ensimmäisen kohtaaminen avauskierroksella Vantaalla päättyi IFK:n 24-28 voittoon. Ottelun parhaat maalintekijät olivat IFK:n Andre Orel 8 ja Niclas Ahlgren 7, sekä Atlaksen Erkka Näntö 7 osumalla. Koko kauden otteluissa IFK on tehnyt 465 maalia (ka. 31 / ott.) ja Atlas vasta 357 osumaa (ka. 23,8). Kyläläisten hyökkäys on ollut liigan heikointa, Atlaksen jäätyä neljässä ottelussa alle 20 maaliin. 25 maalin raja on mennyt rikki vain kuusi kertaa. IFK:n paras maalintekijä Andre Orel on 14 ottelussa heittänyt 97 maalia, ja yltää koko liigan maalipörssissä neljännelle sijalle. Atlaksen kultapöksy Toni Aalto on osunut 65 kertaa.

Puolustuksessa eroa on puolet vähemmän eli 56 maalia Atlaksen hyväksi. IFK:n oma verkko on heilunut 466 kertaa (n. 31/ott) ja Atlas on pitänyt huolta omasta häkistään 410 takaiskun edestä, keskimäärin 27,3 maalia omiin per ottelu. Vastustaja on iskenyt vähintään 30 maalia IFK:ta vastaan jo 10 ottelussa, mutta Atlasta vastaan 30 maalin raja on rikottu vain 4 kertaa. Lauantaina Urheilutalolla siis nähdään herkullinen vastakkain asettelu, kun kentällä taistelevat vakiintuneet vastakohdat: hyökkäys-puolustus, punainen-sininen, Helsinki-Vantaa, Stadi-Kotikylä ja mikä tärkeintä voitto vastaan tappio. Olethan siis paikalla tukemassa omaa puoltasi!

Pääsyliput HIFK:n käsipallo-otteluihin

10 eur – Aikuiset
6 eur – Opiskelijat, eläkeläiset, lapset 7-16 v.

45 eur – HIFK-Kausikortti sis. runkosarjan loput 5 kotiottelua

HIFK pelaa kaikki kotiottelunsa Kalliossa, Helsingin Urheilutalolla (Helsinginkatu 25). Paikan päälle Kallioon löydät raitiovaunuilla 1, 1A, 3 (Keskustasta), 2 (Töölöstä), 8 (Metro/Sörnäinen) tai bussilla 51 – pysäkkinä suuntaa antavasti ”Urheilutalo”.

Lämpimästi tervetuloa!

HIFK-kotimatsien jatkot Parnell’sissä!

UT:n alakerran virkistyskeidas, Bar Parnell´s, tarjoaa IFK:n kotimatsipäivinä kausikortilla ja irtolipulla tunti matsin jälkeen III-oluttuopit 4 euron hintaan, kuumien käsipalloanalyysien parissa!