SEURAAVA KOTIOTTELU: HIFK-BK46 La 22.10. klo 15:00

bk46-2210

Käsipallon SM-Liiga
HIFK – BK-46
La 22.10. klo 15:00
Helsingin UT

Lässähtäneiden synttärijuhlien jälkeen IFK ottaa uutta vauhtia kotikentälle taas lauantaina, kun vastassa on vahvasti profiiliaan nostanut BK-46. Karjaalaisseuran sisäinen valtataistelu johti viime kaudella jopa sarjapaikasta luopumiseen, mutta lopulta perinteiset raitapaidat nähtiin mukana liigapeleissä koko kauden ajan. Tällä kaudella BK-46 viettää 70-vuotisjuhliaan, ja joukkue onkin vahvistunut merkittävästi. Esimerkiksi Cocksin väreistä kasvattajaseuraansa palannut Andreas Rönnberg johtaa kokemuksellaan BK:n lisäksi myös Suomen maajoukkuetta.

Kuudessa pelissään BK-46 on kerännyt neljä voittoa (PIF, SIF, ÅIFK, Dynamo) ja menettänyt pisteitä vain kärkikaksikolle Cocksille (26-37) ja Dickenille (25-25). Yhdeksän pistettä riittää sarjan kolmanteen sijaan hopea-sämpylän Dickenin ja GrIFK:n välissä kolmikon jakaessa kakkospaikan tasapisteillä. IFK:n pistepussi on karttunut vasta kolmessa pelissä kuudesta. Tappiosarakkeessa on merkinnät kolmesta kärkijengistä Cocks, Dicken ja GrIFK, ja voittopuolella on yhtä monta viivaa Dynamosta, Åbosta ja Siuntiosta. Tällä kaudella vain neljän kärki mahtuu ylempään jatkosarjaan, joten kovin monelle kilpailijalle ei saisi samalla sarjakierroksella hävitä.

Maalinteossa BK pitää liigan toiseksi parasta vauhtia. Kuudessa ottelussa on tullut yhteensä 193 osumaa, joista 46 yhdessä ottelussa Dynamoa vastaan. Kaikkien matsien keskiarvona on 32 tehtyä per ottelu, Dynamon lisäksi myös Åbo ja Parainen saivat ottaa vastaan yli 30 maalia. IFK:lta maalinteko on sujunut heikommin, kun kokonaissaldo 162 on jo reilut 30 maalia jäljessä karjaalaisten vauhdista. IFK:n ottelukeskiarvona on 27 maalia, ja 30 tehtyä on puhkottu Åboa ja Dynamoa vastaan. Puolustuksessa ero on maltillisempi karjaalaisten päästettyä 153 takaiskua (ka. 25,5 maalia/ott) ja IFK-verkon heiluttua 164 kertaa (27,3). Viime kauden kolme keskinäistä tasattiin voitoin 1-1 kolmannen matsin päättyessä tasan 24-24.

Maalipörssin puolella koko liigaa johtaa BK-46:n Oscar Kihlstedt, joka kuudessa matsissa on upottanut jo 47 maalia. IFK:n ykkösenä jatkaa Roman Protcenko 34 maalilla, koko sarjassa viidenneksi eniten tehtyjä. Joukkueiden kakkospyssyt löytyvät myös kärkikympistä, kun sekä Niclas Ahlgren että BK:n raitoihin siirtynyt Ben Weber ovat heittäneet 29 maalia. IFK:sta ovat sivussa vasta keväällä kentälle palaava Nikola Zujic, sekä jo treenivahvuuteen palannut Jasu Heino.

Pääsyliput HIFK:n käsipallo-otteluihin

14 € – Aikuiset
8 € – Opiskelijat, eläkeläiset, lapset 7-16 v., HIFK Fan Club

Liput kaikkiin IFK-kotiotteluihin myydään Ticketmasterin kaikkien myyntikanavien kautta. Pääsyliput Urheilutalolle ovat numeroituja paikkalippuja. Ennakkolipun ostaessa voit itse valita haluamasi paikan, ovimyynnissä saat parhaan saatavilla olevan paikan. Liput voi nyt maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.

Rekisteröitymällä Ticketmasterin asiakkaaksi saat kampanjatarjouksia tuleviin IFK-otteluihin sekä muita kanta-asiakasetuja IFK-käsipallolta!

LIPUT TICKETMASTERISTA
Ennakkoliput IFK-otteluihin

99 € – HIFK-Kausikortti sis. runkosarjan 12 kotiottelua sekä Suomen Cup-kotiottelut

ut-katsomokartta

HIFK pelaa kaikki kotiottelunsa Kalliossa, Helsingin Urheilutalolla (Helsinginkatu 25). Paikan päälle Kallioon löydät raitiovaunuilla 1, 1A, 3 (Keskustasta), 2 (Töölöstä), 8 (Metro/Sörnäinen) tai bussilla 51 – pysäkkinä suuntaa antavasti “Urheilutalo”.

Lämpimästi tervetuloa!