Seuraava kotiottelu HIFK-Dicken pe 21.2. klo 19:00

SEURAAVA KOTIOTTELU
HIFK – Dicken
Pe 21.2. klo 19:00
Helsingin Urheilutalo

Lumettoman hiihtolomaviikon huippukohdaksi tarjoillaan perjantaina käsipallon stadilaisderby HIFK – Dicken. Helsingin Urheilutalon suojissa joukkueet kohtaavat nyt kolmatta kertaa tällä kaudella, ja naapurukset ovat sopivasti vierekkäisillä tonteilla sarjataulukossakin. Kolmantena oleva Dicken on tähän mennessä kerännyt 12 voittoa ja 24 pistettä, kun IFK:n taskusta löytyy sarjan nelospaikka 10 voiton ja 20 pisteen turvin.

Lokakuun alkuviikoilla hyvän alkusyksyn pelannut IFK kaatoi Dickenin Kalliossa maalein 33-31 (16-17). Kesken pahinta loukkaantumiskierrettä oli vuorossa revanssiottelu Pirkkolassa, ja Dicken otti kunniansa takaisin korkojen kera 35-20 murskavoitolla. Viiden viimeisimmän ottelun kuntopuntarissa Dicken on saalistanut kaksi voittoa (BK-46, Akilles) ja kolme tappiota (HC West, Cocks, SIF). IFK:n saldona tämän vuoden otteluista on neljä voittoa (Akilles, ÅIFK, SIF ja Atlas) sekä viime viikonloppuna tuskainen yhden maalin tappio Westin vieraana.

Joukkueiden hyökkäys on lähes samoissa tehoissa, kun 17 pelin jälkeen tehdyissä maaleissa eroa on vain 6 kpl IFK:n hyväksi. Tähtipaitojen 519 tehtyä tarkoittaa 30,5 maalin keskiarvoa per ottelu, ja Dicken tulee vain muutaman kymmenyksen jäljessä 513 osumalla. Puolustuksessa ero on dramaattisempi, sillä IFK-peleissä omakin verkko on heilunut 518 kertaa (30,5 per ottelu) mutta Dicken on kärsinyt vain 396 takaiskua eli ainoastaan 23,3 maalia per matsi. Drumsö IK:n verkkoon on saatu 30 palloa vain kolmessa ottelussa (HIFK 33, Cocks 30, HC West 30)

Joukkueiden kultapöksyinä nähdään IFK:ssa Andre Orel 109 maalilla, koko liigan kolmas, sekä Dickenin Joacim Broman 86 osumalla, jolla pääsee liigan maalipörssissä sijalle 9. IFK:n kakkosena on juuri 600 liigamaalia rikkonut Sergei Glinka, jolla tämän kauden saldona 92 maalia. Dickenin toiseksi paras viimeistelijä Timmy Thor on osunut 79 kertaa, joista 11 IFK-maaliin. Keskinäisten otteluiden maalikuningas on Dickenin Joacim Broman, joka kahdessa pelissä osui yhteensä 18 kertaa. Matsi on mukana Veikkauksen Pitkävedossa ja Tulosvedossa, joten muista hakea vielä lisää jännitystä matsiin klo 18:55 mennessä!

Pääsyliput HIFK:n käsipallo-otteluihin

10 eur – Aikuiset
6 eur – Opiskelijat, eläkeläiset, lapset 7-16 v.

45 eur – HIFK-Kausikortti sis. runkosarjan loput 5 kotiottelua

HIFK pelaa kaikki kotiottelunsa Kalliossa, Helsingin Urheilutalolla (Helsinginkatu 25). Paikan päälle Kallioon löydät raitiovaunuilla 1, 1A, 3 (Keskustasta), 2 (Töölöstä), 8 (Metro/Sörnäinen) tai bussilla 51 – pysäkkinä suuntaa antavasti ”Urheilutalo”.

Lämpimästi tervetuloa!

HIFK-kotimatsien jatkot Parnell’sissä!

UT:n alakerran virkistyskeidas, Bar Parnell´s, tarjoaa IFK:n kotimatsipäivinä kausikortilla ja irtolipulla tunnin ajan ennen pelin alkua sekä tunti matsin jälkeen III-oluttuopit 4 euron hintaan, kuumien käsipalloanalyysien parissa!