SEURAAVA KOTIOTTELU: HIFK-GrIFK La 15.10. klo 17:15

grifk-1510

grifk-1510

Klo 15:05 HIFK – Grankulla IFK, naisten SM-sarja
Klo 17:15 HIFK – Grankulla IFK, miesten SM-liiga
La 15.10. Helsingin UT

Lepää rauhassa # 20 rip-hakki

Lauantaina HIFK Käsipallo juhlistaa seuran 119-vuotisjuhlapäivää kaksinkertaisella kotipelillä. Synttäripäivän kunniaksi nähdään kamrat-derby tupla-annoksena, kun HIFK ja GrIFK kohtaavat ensin naisissa 15:05 ja heti perään miesten pelissä 17:15. Molemmat ottelut lähetetään suorana tv-lähetyksenä YLEn TV2-kanavalla. areena.yle.fi

Grankulla IFK on toinen tämän vuoden uusista nimistä miesten SM-Liigassa. Edustusoukkue itsessään on kuitenkin tullut tutuksi HC Westinä, joka muutti nimensä takaisin GrIFK:ksi. Nimenmuutoksen ja vihreiden paitojen lisäksi joukkue on kuitenkin melkein sama kuin viime kaudella, ja Grani on löytänyt heti takaisin omalle paikalleen sarjataulukon kärkikolmikossa. Viiden kierroksen jälkeen GrIFK on yhden pisteen HIFK:n edellä, kun Kauniaisissa on nähty kolmen voiton (ÅIFK, PIF, Dynamo) lisäksi tasapeli Atlasta vastaan sekä 20-23 tappio Dickenille.

HIFK:n kausi alkoi vaikeammin tappioilla Cocksia ja Dickeniä vastaan, mutta kolmen peräkkäisen matsin voittoputki on nostanut HIFK:n vauhdilla sarjassa heti Granin ja BK:n tuntumaan viidennelle sijalle. Vastustaja on pysynyt niin samana viime kaudesta että vertailuun voi ottaa kolme edellistä HC West-kamppailua: kaudella 2015-16 kaikki ottelut päättyi yhden maalin kotivoittoihin. HIFK hoiti ainoan kotipelinsä Kalliossa maalein 27-26, ja HC West nappasi omassa kalliossaan niukat kotivoitot 22-21 ja 22-21.

Tämän kauden peleissä GrIFK on heittänyt 139 maalia ja HIFK 138 maalia (ka. 27,7 / ott). Puolustuksessa onkin selvempi ero, kun viiden pelin jälkeen HIFK on päästänyt 137 takaiskua (ka. 27,4) ja GrIFK vasta 104 (20,8 per ottelu) GrIFK hyökkää tasaisella voimalla kaikilta pelipaikoilta, ja joukkueen maalipörssi on erittäin tasainen. Tähän mennessä 7 eri pelaajaa on yltänyt 10 maaliin, mutta kukaan ei ole vielä ylittänyt 20 maalin rajaa. Granilaisten maalintekoa johtaa turkulaislähtöinen Topias Laine, jolla viidessä matsissa 19 osumaa. HIFK:ssa paras viimeistelijä 31 osumalla on Roman Protcenko, joukkueen kakkosena Niclas Ahlgren 21 maalilla.

Pääsyliput HIFK:n käsipallo-otteluihin

14 € – Aikuiset
8 € – Opiskelijat, eläkeläiset, lapset 7-16 v., HIFK Fan Club

Liput kaikkiin IFK-kotiotteluihin myydään Ticketmasterin kaikkien myyntikanavien kautta. Pääsyliput Urheilutalolle ovat numeroituja paikkalippuja. Ennakkolipun ostaessa voit itse valita haluamasi paikan, ovimyynnissä saat parhaan saatavilla olevan paikan. Liput voi nyt maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.

Rekisteröitymällä Ticketmasterin asiakkaaksi saat kampanjatarjouksia tuleviin IFK-otteluihin sekä muita kanta-asiakasetuja IFK-käsipallolta!

LIPUT TICKETMASTERISTA
Ennakkoliput IFK-otteluihin

99 € – HIFK-Kausikortti sis. runkosarjan 12 kotiottelua sekä Suomen Cup-kotiottelut

ut-katsomokartta

HIFK pelaa kaikki kotiottelunsa Kalliossa, Helsingin Urheilutalolla (Helsinginkatu 25). Paikan päälle Kallioon löydät raitiovaunuilla 1, 1A, 3 (Keskustasta), 2 (Töölöstä), 8 (Metro/Sörnäinen) tai bussilla 51 – pysäkkinä suuntaa antavasti ”Urheilutalo”.

Lämpimästi tervetuloa!