Seuraava kotiottelu: HIFK-SIF pe 2.10.

SIF 0210 (640x289)

Miesten SM-Liiga
HIFK – Sjundeå IF
Pe 2.10. klo 19:00
Helsingin UT

Perjantaina pelataan lokakuun ainut kotiottelu UT:lla, kun vastaan tulee Sjundeå IF. SIF on aloittanut liigakautensa panostamalla harjoitteluun, sillä Cocks-ottelun siirtymisen vuoksi joukkueella on vasta yksi liigamatsi pelattuna avauskierrokselta. Ensimmäisessä ottelussaan Siuntio kohtasi kotikentällään HC Westin, mutta joutui ottelun loppuhetkillä taipumaan neljän maalin tappioon 22-26. IFK:lla on tilastoihin merkittynä 37-16 avausvoitto Dynamosta, sekä yhden maalin tappio 21-22 samoin HC Westiä vastaan.

Myös Siuntiossa kokoonpanoon tehtiin runsaasti muutoksia kesän kuluessa. Maalitolppien välistä lähtivät niin Petter Forsström (KyIF) kuin Mikael Heinonen (BK-46) mutta tilalle saatiin kykynsä jo aiemmin SIF:ssa ja viime kaudella Westissä esittänyt Rony Leven. Kokenut virolaiskaksikko Jaan Kauge – Ravo Voosalu siirtyi kotimaansa sarjaan, ja Anton Luuppala puolestaan lähti kehittymään Ruotsin koville käsipallokentille IFK Tumban väreihin. IFK:n entinen kippari Thomas Åkermarck löytyy tällä kaudella Siuntion riveistä, ja vastuuta harteilleen ottavat myös keltavihreään pukeutuvat Patrik Grönberg ja Christopher Rönnberg.

Viime kauden keskinäisissä otteluissa nähtiin pelkkiä vierasvoittoja. Sarjan avauskierroksella Kalliossa SIF otti selvän 22-32 vierasvoiton, ja vielä toinenkin vierailu Stadissa merkittiin Siuntiolle nyt niukemmin lukemin 23-25. Helmikuun alussa IFK sai noudettua kuitenkin kaksi pistettä takaisin Siuntiosta, ottelun päätyttyä maalein 20-23 IFK:lle.

Ottelu nähdään monipuolisesti mukana Veikkauksen urheilupeleissä, sillä matsiin voi pelata lisää jännitystä niin Pitkävedossa, Tulosvedossa kuin Monivedossakin www.veikkaus.fi

PÄÄSYLIPUT:
12 eur – aikuiset
6 eur – lapset 7-16 v, opiskelijat, eläkeläiset, HIFK Fan Club

HIFK pelaa kaikki kotiottelunsa Kalliossa, Helsingin Urheilutalolla (Helsinginkatu 25). Paikan päälle Kallioon löydät raitiovaunuilla 1, 1A, 3 (Keskustasta), 2 (Töölöstä), 8 (Metro/Sörnäinen) tai bussilla 51 – pysäkkinä suuntaa antavasti ”Urheilutalo”.

Lämpimästi tervetuloa!