Seuraava kotiottelu la 19.1. HIFK-Cocks

SEURAAVA KOTIOTTELU

Miesten SM-Liiga
HIFK – Cocks
La 19.1. klo 16:00
Helsingin Urheilutalo

Atlas-voiton jälkeen IFK saa lauantaina vieraakseen sarjaykkösen Riihimäen Cocksin. Cocks on kärsinyt tällä kaudella vain yhden tappion, kun BK-46 pääsi yllättämään kukkopaidat ennen joulutaukoa. Myös vuodenvaihteen Suomen Cup-välierässä Cocks joutui tiukoille, kun HIFK pakotti tulevat Cup-mestarit jatkoajalle finaalipaikan ratkaisemiseksi. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen SM-Liigassa päättyi Cocksin selvään kotivoittoon 42-29, koko liigan maalikuninkaan Teemu Tammisen heitettyä törkeät 18 maalia nopeista vastaiskuista.

Cocksin hyökkäys on toiminut parhaiten koko sarjassa, 14 ottelussa joukkue on heittänyt 489 maalia (ka.34,9 / ott), eroa toiseen on yli 40 maalia – vaikka BK-46 on pelannut yhden ottelun enemmän! IFK:n tuloksena 14 matsissa on rauhallisemmat 379 osumaa (ka. 27,1 / ott), Sergei Glincan johtaessa IFK:n maalipörssiä 89 häkillä 13 ottelun jälkeen. Puolustuksessa ero on merkittävästi pienempi, kun Cocksia vastaan on tehty 388 maalia ja IFK:lle 419. IFK:n ja Cocksin välinen ottelu on toisen sarjakierroksen viimeinen kotipeli, ja arvonnan kautta kolmas sarjakierros aloitetaan uudestaan ottelulla HIFK-Cocks taas tiistaina 29.1.

Pääsyliput HIFK:n käsipallo-otteluihin
8 eur – Aikuiset
5 eur – Opiskelijat, eläkeläiset, lapset 7-16 v., HIFK Fan Club-jäsenet

HIFK pelaa kaikki kotiottelunsa Kalliossa, Helsingin Urheilutalolla (Helsinginkatu 25). Paikan päälle Kallioon löydät raitiovaunuilla 1, 1A, 3B (Keskustasta), 3T (Töölöstä), 8 (Metro/Sörnäinen) tai bussilla 51 – pysäkkinä suuntaa antavasti ”Urheilutalo”. Lämpimästi tervetuloa!