SEURAAVA KOTIOTTELU

Miesten SM-Liiga
HIFK – HC West 

Pe 21.12. klo 19:00
Helsingin UT

Syksyn liigakausi päättyy perjantaina, kun HIFK haastaa 13 kierroksen ottelussaan HC Westin Kauniaisista. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen Granissa päättyi tiiviin puolustustaistelun jälkeen Westin kotivoittoon maalein 21-15 (10-8). Kesällä kauhistuttavat siirtotappiot kokenut West onnistui pitämään oman pelinsä edelleen hyvällä tasolla, ja varsinkin ahkera puolustuspeli tuo joukkueelle sarjapisteitä tasaisella tahdilla. 12 ottelustaan West on hävinnyt vain neljä peliä, yhden tasapelin turvin 15 pinnaa riittää liigan kolmospaikalle. HIFK:n tuloksena 12 pelistään on neljä voittoa, ja surkean alun jälkeen IFK on nyt noussut kuudenneksi alakerran kärkeen.

Hyökkäyksessä molemmat joukkueet ovat olleet täysin tasavahvoja, Westin tehtyä 12 pelissä 325 maalia ja IFK:n 326 maalia. Granilaisten paras maalitykki tähän mennessä on ollut Richard Sundberg 53 osumalla, perässään Miro Koljonen ja Joona Raerinne 50 maalilla. IFK:ssa kultashortseja kantaa Sergei Glinca, jolla 11 pelissä 74 tehtyä maalia. Oman maalin suojelussa löytyykin isompi ero, kun Westin päädyssä on pölissyt vain 285 kertaa (ka. 23,8 maalia / ottelu) ja IFK:n takana jo 90 kertaa enemmän, 372 takaiskua 12 ottelussa (ka. 31 / ott.).

Edellisestä neljästä pelistään West on voittanut kaksi, joukkueen kaadettua helposti Äbo IFK:n ja Akilleksen yli 10 maalin erolla. Kaksi tappiota tuli yhdeksällä maalilla Cocksia ja BK-46:tta vastaan. IFK:lla on neljästä edellisestä liigamatsistaan kasassa samoin kaksi voittoa (Akilles ja SIF), sekä kaksi tappiota (BK-46, Dicken)

Pääsyliput HIFK:n käsipallo-otteluihin 
8 eur – Aikuiset
5 eur – Opiskelijat, eläkeläiset, lapset 7-16 v., HIFK Fan Club-jäsenet

HIFK pelaa kaikki kotiottelunsa Kalliossa, Helsingin Urheilutalolla (Helsinginkatu 25). Paikan päälle Kallioon löydät raitiovaunuilla 1, 1A, 3B (Keskustasta), 3T (Töölöstä), 8 (Metro/Sörnäinen) tai bussilla 51 – pysäkkinä suuntaa antavasti ”Urheilutalo”. Lämpimästi tervetuloa!