SIF vierailee Kalliossa lauantaina

ig SIF 3009 (2)

Käsipallon SM-Liiga
HIFK – Sjundeå IF
La 27.11. klo 17:00
Helsingin Urheilutalo

Marraskuun viimeisenä otteluna Kalliossa nähdään HIFK-SIF. Kummallakin joukkueella on ollut erityisen vaikea syksy runsaiden muutosten jälkeen, ja molemmilla on sarjan ekalta puoliskolta vain yksi voitto. Siuntio on voittanut ainoastaan Åbo IFK:n kahdella maalilla 29-27, ja HIFK:n ainoa voitto on viidellä maalilla 34-29 Granista Nikola Zujicin jäähyväisottelussa. Keväällä 2019 joukkueet kamppailivat dramaattisessa pronssiottelussa, joka ratkesi otteluparin viimeisellä sekunnilla yhden maalin erolla SIF:n hyväksi. Tällä kertaa samat jengit kilpailevat jumbopaikan välttämisestä, kun SIF on sarjan viimeisenä kahdella pisteellä ja HIFK vain yhden sijan edellä kolmella pisteellään.

Maalinteko on sujunut vähemmän tehottomasti HIFK:n hyökkäykseltä. Kahdeksassa ottelussa on syntynyt 196 maalia (ka. 24,5 / ott), kun Siuntion käsistä on 9 ottelussa lähtenyt 201 maalia (22,3 / ott). Rödan paras maalintekijä Vladimir Knopinskii on upottanut tähän mennessä 44 palloa, ja Siuntion nälkäisimpänä matsin enemmän pelannut Gustav Svanbäck on osunut 45 kertaa. Puolustuksessa joukkueet ovat niukasti 30 takaiskun rajan eri puolilla. 8 pelissä pallo on löytänyt IFK:n verkkoon 239 kertaa (ka. 29,9 / ott), kun taas Siuntion maalissa on 9 pelissä kopsahtanut 291 kertaa (ka. 32,3 / ott)

HIFK siirtyy paperittomaan ottelutapahtumaan

Paperiton ottelutapahtuma soveltuu erityisen hyvin korona-ajan poikkeuskäytäntöihin. Fyysisen kontaktin vähentämiseksi ottelukohtainen käsiohjelma on aina ladattavissa sähköisesti oman kännykän näytölle.
 
Kaudella 2021-22 joukkueiden kokoonpanot julkaistaan aina pelipäivänä IFK-kotisivuilla, mistä pelaajat on helppo tarkastaa omalla puhelimella.
 

Jos et ehdi hakea linkkejä matsiennakosta tai SoMe-kanavista, on käsiohjelma mahdollista ladata lippukassalta löytyvän QR-koodin avulla. QR-koodi luetaan älypuhelimen kameraa käyttäen, ja sovellus avaa näyttöön molempien joukkueiden kokoonpanot sekä muita tärkeitä tietoja ottelusta. Erilaisia QR-ohjelmia löydät runsaasti sovelluskaupoista nimellä ”QR Reader”

Joukkueiden kokoonpanot


PÄÄSYLIPUT HIFK:N KÄSIPALLO-OTTELUIHIN

Liput kaikkiin IFK-kotiotteluihin myydään pelipäivinä Urheilutalon yläovella, 2. kerros. Lipunmyynti avataan tunti ennen ottelun alkua. Käteismaksu/yleisimmät pankkikortit (ei Smartum-setelit)

Pääsylippujen hinnat:

  • 15 € / AIKUISET
  • 10 € / OPISKELIJAT, ELÄKELÄISET, LAPSET 7-16 V

TURVATOIMENPITEET HIFK-KOTIOTTELUISSA
 
Korona-pandemia aiheuttaa muutoksia Urheilutalon katsomojärjestelyissä. Nämä varotoimenpiteet ovat voimassa toistaiseksi kaikissa HIFK-kotiotteluissa:
 
o  Tule peliin vain terveenä
o  Muista 1,5 metrin turvavälit sisääntullessa ja lippujonossa
o  Vain E-katsomon sisäänkäynti yleisön käytössä (Helsinginkadun puoleinen oviaukko)
o  Jätä aina tyhjä istuin väliä muiden katsojien kanssa – perheenjäsenet tai yhdessä seurueessa otteluun tulleet voivat istua vierekkäsillä paikoilla
 
o  Huolehdi käsihygieniasta, yski vain hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan
o  Vältä tarpeetonta liikkumista hallin aulatiloissa
o  Suosittelemme kasvomaskien käyttöä
o  Saavuthan tapahtumaan Koronavilkkuun rekisteröityneenä
 
 
Koronavilkku on Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tuottama sovellus, jonka avulla saat tiedon, jos olet sovelluksen arvion mukaan altistunut koronavirukselle. Jos sinulla todetaan tartunta, voit ilmoittaa siitä sovelluksella nimettömästi. Sovelluksessa yksityisyytesi on vahvasti suojattu.Lue lisää sovelluksesta › www.koronavilkku.fi

 

 

Ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä SolidSport-sovelluksen nettistriiminä.

SM-Liigan jokainen ottelu lähetetään suorana SolidSport-suoratoistopalvelun kautta. Sivustolta voit ostaa yksittäisiä ottelulähetyksiä hintaan 5,90 eur / ottelu, tai kuukausipassin koko sarjan kaikkiin matseihin hintaan 9,90 eur / kk.Tekemällä tilauksesi HIFK:n joukkuesivuston kautta tuot taloudellista tukea suoraan omalle joukkueelle! Tue suosikkijoukkuettasi ja nauti SM-Liigan kaikista otteluista koko kauden ajan hintaan 9.90EUR/kk. Mene osoitteeseen https://solidsport.com/hifk-handball- ja tilaa katseluoikeus suosikkijoukkueesi kanavalta! Kanavalle pääset painamalla suosikkijoukkueesi logoa.

KOTIOTTELUT

HIFK pelaa kaikki kotiottelunsa Kalliossa, Helsingin Urheilutalolla (Helsinginkatu 25). Paikan päälle Kallioon löydät raitiovaunulla  1, 3 tai 8 – pysäkkinä suuntaa antavasti “Urheilutalo”. www.reittiopas.fi

 

PYSÄKÖINTI

Helsingin Urheilutalolla ei ole omaa asiakaspysäköintiä. UT:n ympäristössä olevat kadunvarsipaikat (esim. Helsinginkadun tai Kirstinkadun varressa) ovat käytettävissä maksutta viikonloppuina, arkisin klo 9-21 pysäköintimaksu on 2 eur / 1 h.

 HUOM !! Käynnissä olevat Helsinginkadun katutyöt RAJOITTAVAT MERKITTÄVÄSTI alueen parkkipaikkojen määrää.

 

IFK Kaulaliina