Siuntio toistamiseen Stadissa

Käsipallon SM-Liiga
HIFK – SIF
Pe 28.11. klo 19:00
Helsingin UT

Handisliigan toisella kolmanneksella IFK isännöi jo toista kertaa Sjundeå IF:ää. Kauden avausottelussa Siuntio esitti valmiimpaa peliä ja otti vakuuttavasti 10 maalin vierasvoiton 22-32 voittamalla jo ensimmäisen jakson kahdeksalla 10-18. Alkusyksyn matsit sopivat paremmin Siuntion pelivireeseen, sillä viidestä ensimmäisestä matsista SIF keräsi kaksi voittoa IFK:sta ja Dynamosta. Toiselta puoliskolta eli viidestä viimeisestä matsistaan Siuntio on saavuttanut vain yhden pisteen tasapelistään Åbo IFK:n vieraana. IFK:lla on 11 pelin jälkeen kasassa neljä voittoa ja 8 pistettä, jotka riittävät jaetulle viidennelle sijalle tasapisteissä BK-46:n kanssa.

10 ottelun jälkeen Siuntion maaliero on vain 12 maalia pakkasella. Länsi-Uudenmaan keltavihreät ovat kuitanneet tappioitaan vastaavilla voittolukemilla, varsinaisia trillereitä joukkue ei ole pelannut Turun tasapeliä lukuunottamatta. IFK on ehtinyt jo 11 peliin, mutta maalisaldossa löytyy lähes 60 maalia vastattavaa. Joukkue on raapinut voittopelinsä pienillä eroilla, mutta romahtanut syvälle lähes kaikissa tappioissaan. Hyökkäysteho joukkueilla on melkein samoissa, kun IFK on heittänyt keskimäärin 25,4 maalia ja Siuntio 26 maalia per ottelu. Puolustuksessa eroa on enemmän, IFK:n taivuttua jo 335 kertaa (ka. 30,5 / ott.) ja SIF:n vain 272 kertaa (ka. 27,2 maalia per ottelu)

IFK:n paras maalintekijä Nikola Zujic johtaa koko liigan maalitilastoa 68 osumallaan. Siuntiossa ykkössijasta käydään tiivistä kisaa Christoffer Modigin (51 maalia) ja Anton Luuppalan (48 maalia) kesken. IFK:n kakkosmies Jasper Hellberg on osunut 11 pelissä 43 kertaa, ja pronssisijan Olev Eensalu 42 kertaa.

PÄÄSYLIPUT:
10 eur – aikuiset
6 eur – lapset 7-16 v, opiskelijat, eläkeläiset, HIFK Fan Club
50 eur – kausikortti loppukausi

HIFK pelaa kaikki kotiottelunsa Kalliossa, Helsingin Urheilutalolla (Helsinginkatu 25). Paikan päälle Kallioon löydät raitiovaunuilla 1, 1A, 3 (Keskustasta), 2 (Töölöstä), 8 (Metro/Sörnäinen) tai bussilla 51 – pysäkkinä suuntaa antavasti ”Urheilutalo”.

Lämpimästi tervetuloa!