Suomen Cup -välierä: HIFK – Cocks pe 3.2.

Suomen Cup 2023

Miesten Suomen Cup
Välierä
HIFK – Cocks
Pe 3.2. klo 20:15
Karjaan Palloiluhalli

Käsipallon Suomen Cupissa on taas palattu Final4-lopputurnaukseen, eli molemmat välierät sekä loppuottelu pelataan kaikki valmiiksi yhdellä rysäyksellä saman viikonlopun aikana. BK-46 valittiin huipentuman isäntäjoukkueeksi, joten IFK:lle merkitty kotipeli pelataan silti Karjaalla. HIFK on ollut melko usein kilpailemassa finaalipaikasta, sillä vuodesta 2010 alkaen Röda on osallistunut välieriin jo 9 kertaa. Näistä kolme voittoa vei kokemaan Cup-finaalin tunnelmaa, mutta IFK:n viimeisin mestaruus löytyy parin sukupolven takaa vuodelta 1988.

HIFK ja Cocks ovat kohdanneet neljän parhaan joukossa kuusi kertaa. Välierä-vaiheessa Cocks on voittanut kolme kohtaamista (2011, 2013, 2018) ja vuonna 2012 HIFK voitti jännittävän semifinaalin vasta jatkoajan päätteeksi. Loppuotteluissa HIFK ja Cocks taistelivat kahdesti 2016 ja 2019, jolloin HIFK ei pystynyt jatkamaan hyvää virettään välieristä. Kautta aikojen HIFK on voittanut Suomen Cupin neljä kertaa (1975, 1981, 1984 ja 1988). Cocks on avausvoittonsa jälkeen (2006-07) juhlinut Cup-mestaruutta jopa 10 kertaa.

Tämän kauden Cup-taival on viennyt IFK:n välieriin kahdella voitolla. Kauden avauspelissä HIFK kaatoi Cocks/Akatemian maalein 36-22, ja puolivälierässä vieraspeli Dickeniä vastaan päättyi IFK:n 23-32 voittoon. Myös Cocks sai kaksi peliä ohjelmaansa, ja ensimmäisellä kierroksella PIF höyhennettiin maalein 16-48. Puolivälierässä myös SIF heitettiin laulukuoroon maalein 21-40. Cocksin kisakunto onkin aika hyvällä mallilla, sillä joukkue ei ole hävinnyt kotimaassa yhtään ottelua koko kaudella. Liigassa Cocks on menettänyt vain yhden sarjapisteen tasapelillä Grankulla IFK:ta vastaan, ja kisakauden ainut tappio kirjattiin Portugalissa saakka Eurooppa Liigan karsintaottelussa.

Ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä Handis.TV nettistriiminä.

Myös Suomen Cupin Final4-ottelut lähetetään suorana Handis.tv-suoratoistopalvelun kautta. HIFK-ottelut sisältyvät liigaotteluiden kuukausipassiin! Sivustolta voit ostaa yksittäisiä ottelulähetyksiä hintaan 5,90 eur / ottelu, tai kuukausipassin koko sarjan kaikkiin matseihin hintaan 9,90 eur / kk. Voit myös ostaa koko käsipallokauden kaikki lähetykset kertasummalla 79 eur.

Tekemällä tilauksesi HIFK:n joukkuesivuston kautta tuot taloudellista tukea suoraan omalle joukkueelle! Tue suosikkijoukkuettasi ja nauti SM-Liigan kaikista otteluista koko kauden ajan! Mene osoitteeseen https://handis.tv/hifk-handball-men/ ja tilaa katseluoikeus suosikkijoukkueesi kanavalta. Kanavalle pääset painamalla HIFK logoa.