Suomen Cupin 1. kierros

Käsipallo 125 header (3)

Käsipallon Suomen Cup, 1. kierros
HIFK – Cocks Akatemia
Ti 6.9. klo 18:45
Helsingin UT

Käsipallokauden 2022-23 ensimmäiset viralliset ottelut pelataan tiistaina, kun Suomen Cupia tahkotaan tuplakohtaamisen edestä Helsingin Urheilutalolla. Ensimmäisessä ottelussa HIFK:n liigajoukkue kohtaa Cocks Akatemian miesten 1-divisioonasta, ja myöhemmin illalla avauskierrosta jatketaan ottelulla HIFK Akatemia -EIF. Matsien voittajat jatkavat Cupin puolivälieriin 8 parhaan jengin joukkoon.

HIFK:ssa merkittävin muutos on tapahtunut vaihtopenkin edustalla, kun päävalmentajan tehtäviin palaa Rostislav Grinishin. Pelaajistossa Dejan Karanin lähtö on korvattu portugalilaispakki Rui Rolon sopimuksella, ja tärkeä osa hyökkäyspeliä on myös loppukeväästä IFK:hon tulleen Andre Uddin jatkosopimus. Cocksin organisaatiossa liigajoukkue on uudistunut reilusti, mutta Akatemiassa kaavana on edelleen nuorien kotimaisten pelaajien kouluttaminen kohti ykkösjoukkueen kokoonpanoa. 

 

 

Käsipallon Suomen Cup, 1. kierros
HIFK Akatemia – EIF
Ti 6.9. klo 20:45
Helsingin UT

HIFK siirtyy paperittomaan ottelutapahtumaan

Paperiton ottelutapahtuma soveltuu erityisen hyvin korona-ajan poikkeuskäytäntöihin. Fyysisen kontaktin vähentämiseksi ottelukohtainen käsiohjelma on aina ladattavissa sähköisesti oman kännykän näytölle.
 
Kaudella 2022-23 joukkueiden kokoonpanot julkaistaan aina pelipäivänä IFK-kotisivuilla, mistä pelaajat on helppo tarkastaa omalla puhelimella.
 

Jos et ehdi hakea linkkejä matsiennakosta tai SoMe-kanavista, on käsiohjelma mahdollista ladata lippukassalta löytyvän QR-koodin avulla. QR-koodi luetaan älypuhelimen kameraa käyttäen, ja sovellus avaa näyttöön molempien joukkueiden kokoonpanot sekä muita tärkeitä tietoja ottelusta. Erilaisia QR-ohjelmia löydät runsaasti sovelluskaupoista nimellä ”QR Reader”

Joukkueiden kokoonpanot


PÄÄSYLIPUT HIFK:N KÄSIPALLO-OTTELUIHIN

Liput kaikkiin IFK-kotiotteluihin myydään pelipäivinä Urheilutalon yläovella, 2. kerros. Lipunmyynti avataan tunti ennen ottelun alkua. Käteismaksu/yleisimmät pankkikortit (ei Smartum-setelit)

Pääsylippujen hinnat / Suomen Cup:

  • 10 € / AIKUISET
  • 5 € / OPISKELIJAT, ELÄKELÄISET, LAPSET 7-16 VHUOM! Samalla pääsymaksulla kumpikin illan Cup-ottelu

TURVATOIMENPITEET HIFK-KOTIOTTELUISSA
 
Korona-pandemia aiheuttaa muutoksia Urheilutalon katsomojärjestelyissä. Nämä varotoimenpiteet ovat voimassa toistaiseksi kaikissa HIFK-kotiotteluissa:
 
o  Tule peliin vain terveenä
o  Muista 1,5 metrin turvavälit sisääntullessa ja lippujonossa
o  Vain E-katsomon sisäänkäynti yleisön käytössä (Helsinginkadun puoleinen oviaukko)
 
o  Huolehdi käsihygieniasta, yski vain hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan
o  Vältä tarpeetonta liikkumista hallin aulatiloissa

 

 

Ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä SolidSport-sovelluksen nettistriiminä.

SM-Liigan jokainen ottelu lähetetään suorana SolidSport-suoratoistopalvelun kautta. Sivustolta voit ostaa yksittäisiä ottelulähetyksiä hintaan 5,90 eur / ottelu, tai kuukausipassin koko sarjan kaikkiin matseihin hintaan 9,90 eur / kk. Tekemällä tilauksesi HIFK:n joukkuesivuston kautta tuot taloudellista tukea suoraan omalle joukkueelle! Tue suosikkijoukkuettasi ja nauti SM-Liigan kaikista otteluista koko kauden ajan hintaan 9.90EUR/kk. Mene osoitteeseen https://solidsport.com/hifk-handball/ ja tilaa katseluoikeus suosikkijoukkueesi kanavalta! Kanavalle pääset painamalla suosikkijoukkueesi logoa.

KOTIOTTELUT

HIFK pelaa kaikki kotiottelunsa Kalliossa, Helsingin Urheilutalolla (Helsinginkatu 25). Paikan päälle Kallioon löydät raitiovaunulla  1, 3 tai 8 – pysäkkinä suuntaa antavasti “Urheilutalo”. www.reittiopas.fi

 

PYSÄKÖINTI

Helsingin Urheilutalolla ei ole omaa asiakaspysäköintiä. UT:n ympäristössä olevat kadunvarsipaikat (esim. Helsinginkadun tai Kirstinkadun varressa) ovat käytettävissä maksutta viikonloppuina, arkisin klo 9-21 pysäköintimaksu on 2 eur / 1 h.

IFK Kaulaliina