Syyskauden viimeinen kotiottelu HIFK-Dicken UT:lla pe 15.12.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Käsipallon SM-Liiga
HIFK – Dicken
Pe 15.12. klo 19:00
Helsingin Urheilutalo

Vuoden 2017 viimeinen kotipeli käydään derbyhengessä Drumsö IK:ta vastaan. Perjantaina kentällä nähdään myös juhlallisuuksia, kun HIFK:n juniorijoukkueiden syyskauden parhaat pelaajat palkitaan puoliajalla. HIFK kävi syksyn alkuviikkoina nappaamassa harvinaisen maukkaan vierasvoiton Pirkkolasta, kun Dicken jäi kakkoseksi vain yhden maalin erolla 32-33. IFK:n hyvä kauden aloitus on muuttunut syksyn synkeydessä melkoiseen tappioputkeen, ja viiden matsin kuntopuntarissa näkyy pelkkää punaista viidellä peräkkäisellä tappiolla. Neljän kärkijengin lisäksi IFK menetti pisteet kotonaan Pargas IF:lle. Dickenillä on viidestä edellisestä pelistään neljä voittoa, ja yhden maalin tappio yhä puhtaalla rekisterillä pelaavaa Cocksia vastaan.

Sarjataulukossa Dicken jakaa kolmospaikan yhdessä Atlaksen ja GrIFK:n kanssa tasoissa 14 pisteellä. Kakkospaikka ja lepokierros puolivälierissä on BK-46:n käsissä kahden pisteen päässä. 10 matsistaan Dicken on voittanut 7 peliä, ja on hävinnyt kolme kertaa (HIFK, Atlas, Cocks). HIFK tavoitteli marraskuun alussa sarjataulukon ykköspaikkaa vieraspelissä Atlasta vastaan, mutta viiden peräkkäisen tappion syöksy on pudottanut IFK:n sijalle 7. Koko pistesaalis 7 pinnaa kertyi 5 ensimmäisessä pelissä, mutta lokakuun jälkeen voittosarakkeeseen ei ole tullut yhtään uutta merkintää.

 

 

 

 

 

 

 

 

Maalinteossa Dicken on liigan kolmanneksi tehokkain joukkue 323 tehdyllä. Ottelukohtainen keskiarvo 32,3 tehtyä maalia kalpenee vain BK:n ja Cocksin lukemille. IFK:n 296 tehtyä maalia on viidenneksi eniten, hieman alle 30 maalilla per ottelu. Puolustuksessa on reippaampi sävyero, kun Dicken on päästänyt vasta 227 takaiskua IFK:n oman verkon heiluttua jo 312 kertaa. Dickenin paras viimeistelijä Filip Söderlund on upottanut 10 matsissa 67 maalia, ja kookas Max Granlund on osunut 53 kertaa. IFK:n maalipyssy Niclas Ahlgren on yhä koko liigan johdossa 76 maalilla noin 100 yrityksestä. 

Pääsyliput kaikkiin IFK-kotiotteluihin myydään pelipäivinä Urheilutalon yläovella, 2. kerros. Lipunmyynti avataan tunti ennen ottelun alkua. Käteismaksu/yleisimmät pankkikortit (ei Smartum-setelit)

Pääsylippujen hinnat:
14 € – Aikuiset
8 € – Lapset, opiskelijat, eläkeläiset
99 € – HIFK-KAUSIKORTTI sis. runkosarjan 12 kotiottelua 

HIFK pelaa kaikki kotiottelunsa Kalliossa, Helsingin Urheilutalolla (Helsinginkatu 25). Paikan päälle Kallioon löydät raitiovaunuilla 1, 3, 8 (Metro/Sörnäinen) tai bussilla 51 – pysäkkinä suuntaa antavasti ”Urheilutalo”. www.reittiopas.fi