Tiistaina paikallistaisto Urheilutalolla

Miesten SM-Liiga
HIFK – Dicken
Ti 8.10. klo 19:30
Helsingin Urheilutalo

HIFK saa edelleen jatkaa pelejään pääkaupunkiseudun turvassa, kun tiistaina naapurit Lauttasaaresta saapuvat vierailulle Kallioon. Viime kaudella hopealle jäänyt Dicken on vahva suosikki finaaleihin saakka tälläkin kaudella, ja odotetusti Drumsö IK on aloittanut liigakauden ilman tappioita. Dickenin ensimmäiset kolme peliä päättyivät voittoihin Akillesta (24-40), Åbo IFK:ta (20-25) ja SIF:iä (31-26) vastaa. HIFK aloitti sarjan kahdella voitolla Atlasta ja BK-46:tta vastaan, mutta kolmannessa ottelussa HC West oli liian vahva vastus päihittäen IFK:n lukemin 34-21.

Dickenin paras maalintekijä kolmen ottelun jälkeen on Timmy Thor 19 osumalla. Joukkueessa on melko tasainen hyökkäys, sillä 10 maalia on jo rikki myös Valdar Noodlan (17), Casimir Stierncreutzin (12) sekä Joacim Bromanin (11) voimin. Hyökkäyksessä IFK on tehnyt 18 maalia vähemmän kuin Dicken, mutta IFK:n ykkösmies Andre Orel on osunut jo 23 kertaa pitäen koko liigan maalipörssissä kakkossijaa West-tykittäjä Richard Sundbergin jälkeen. IFK:n toiseksi tehokkain maalintekijä on ilahduttavat tehot laidaltaan löytänyt Niclas Ahlgren 16 maalilla. Omassa päässä IFK on joutunut ohitetuksi yhteensä 85 kertaa, Dickenin nähtyä tähän mennessä 70 kertaa.

Pääsyliput HIFK:n käsipallo-otteluihin

10 eur – Aikuiset
6 eur – Opiskelijat, eläkeläiset, lapset 7-16 v.

90 eur – HIFK-Kausikortti sis. runkosarjan 12 kotiottelua

HIFK pelaa kaikki kotiottelunsa Kalliossa, Helsingin Urheilutalolla (Helsinginkatu 25). Paikan päälle Kallioon löydät raitiovaunuilla 1, 1A, 3 (Keskustasta), 2 (Töölöstä), 8 (Metro/Sörnäinen) tai bussilla 51 – pysäkkinä suuntaa antavasti ”Urheilutalo”.

Lämpimästi tervetuloa!