Toinen sarjakierros vauhtiin Stadin Derbyllä

ig Dicken 1010 (2)

Käsipallon SM-Liiga
HIFK – Dicken
La 13.11. klo 17:00
Helsingin Urheilutalo

HIFK ottaa varaslähdön toiselle sarjakierrokselle hieman epätasaisesti pelatussa oteluohjelmassa. Dicken on painanut tuloskorttiinsa jo 8 matsia, joista 7 on päättynyt Dickenin voittoon ja vain Cocks-ottelusta tuli niukka 27-28 tappio. Dicken on ehtinyt kohdata Siuntion jo kahdesti, mutta IFK vielä odottelee ensimmäistä kohtaamista SIF:iä vastaan. IFK:lla on siis kaksi ottelua vähemmän pelattuna, ja pistesaalis on hiukan ohuempi kuin vierailla. Dickenin 14 pistettä riittää sarjan kakkospaikkaan, kun IFK:n 3 pisteellä väistellään jumbosijaa sarjataulukon toisessa päässä. Kauden ensimmäinen keskinäinen matsi Pirkkolassa päättyi Dickenin 35-24 kotivoittoon.

8 pelissään Dicken on heittänyt toiseksi eniten maaleja liigassa. Kokonaismäärä 246 tehtyä tarkoittaa lähes 31 maalia per ottelu. HIFK:n saalis 6 matsista on lähes 100 maalia vähemmän, keskiarvolla 24,9 tehtyä per ottelu. Puolustuksessa molemmilla on melkein samat numerot, Dickenin päästettyä 8 pelissä yhteensä 177 takaiskua (ka. 22,1 per ott) ja HIFK:n 176 maalia (ka. 29,3 per ottelu). Sinisessä paidassa syksyn paras viimeistelijä on maalipörssin kakkonen Max Granlund, joka on korkeuksistaan upottanut jo 60 maalia 8 ottelussa. Paras punainen IFK:ssa on Vladimir Knopinskii 38 maalilla 6 matsissa, sijoittuen koko liigan tilastoissa kuudenneksi. Dickenillä myös Benny Broman ja Filip Söderlund ovat ehtineet rikkoa 30 maalin rajan, IFK:n toiseksi paras maalintekijä on Evgeny Semenov 25 osumalla.

Viimeisen kolmen ottelun kuntopuntarissa IFK:lla on kauden kaikki pisteensä HC Tallinnalta ja GrIFK:lta, Cocksin hakiessa välissä voiton Kalliosta. Dicken painaa jo kuuden ottelun voittoputkessa, kolme viimeisintä ottelua päättyivät 26-31 (ÅIFK), 35-18 (SIF) ja 25-20 (GrIFK) voittoihin. Viikonlopun maajoukkuetehtävissä nähtiin kaksi Dicken-pelaajaa ja yksi IFK:lainen, kun seurapaitansa Suomen väreihin vaihtoivat Viktor Grönmark, Mikael Mäkelä ja Max Granlund.

HIFK siirtyy paperittomaan ottelutapahtumaan

Paperiton ottelutapahtuma soveltuu erityisen hyvin korona-ajan poikkeuskäytäntöihin. Fyysisen kontaktin vähentämiseksi ottelukohtainen käsiohjelma on aina ladattavissa sähköisesti oman kännykän näytölle.
 
Kaudella 2021-22 joukkueiden kokoonpanot julkaistaan aina pelipäivänä IFK-kotisivuilla, mistä pelaajat on helppo tarkastaa omalla puhelimella.
 

Jos et ehdi hakea linkkejä matsiennakosta tai SoMe-kanavista, on käsiohjelma mahdollista ladata lippukassalta löytyvän QR-koodin avulla. QR-koodi luetaan älypuhelimen kameraa käyttäen, ja sovellus avaa näyttöön molempien joukkueiden kokoonpanot sekä muita tärkeitä tietoja ottelusta. Erilaisia QR-ohjelmia löydät runsaasti sovelluskaupoista nimellä ”QR Reader”

Joukkueiden kokoonpanot


PÄÄSYLIPUT HIFK:N KÄSIPALLO-OTTELUIHIN

Liput kaikkiin IFK-kotiotteluihin myydään pelipäivinä Urheilutalon yläovella, 2. kerros. Lipunmyynti avataan tunti ennen ottelun alkua. Käteismaksu/yleisimmät pankkikortit (ei Smartum-setelit)

Pääsylippujen hinnat:

  • 15 € / AIKUISET
  • 10 € / OPISKELIJAT, ELÄKELÄISET, LAPSET 7-16 V

TURVATOIMENPITEET HIFK-KOTIOTTELUISSA
 
Korona-pandemia aiheuttaa muutoksia Urheilutalon katsomojärjestelyissä. Nämä varotoimenpiteet ovat voimassa toistaiseksi kaikissa HIFK-kotiotteluissa:
 
o  Tule peliin vain terveenä
o  Muista 1,5 metrin turvavälit sisääntullessa ja lippujonossa
o  Vain E-katsomon sisäänkäynti yleisön käytössä (Helsinginkadun puoleinen oviaukko)
o  Jätä aina tyhjä istuin väliä muiden katsojien kanssa – perheenjäsenet tai yhdessä seurueessa otteluun tulleet voivat istua vierekkäsillä paikoilla
 
o  Huolehdi käsihygieniasta, yski vain hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan
o  Vältä tarpeetonta liikkumista hallin aulatiloissa
o  Suosittelemme kasvomaskien käyttöä
o  Saavuthan tapahtumaan Koronavilkkuun rekisteröityneenä
 
 
Koronavilkku on Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tuottama sovellus, jonka avulla saat tiedon, jos olet sovelluksen arvion mukaan altistunut koronavirukselle. Jos sinulla todetaan tartunta, voit ilmoittaa siitä sovelluksella nimettömästi. Sovelluksessa yksityisyytesi on vahvasti suojattu.Lue lisää sovelluksesta › www.koronavilkku.fi

 

 

Ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä SolidSport-sovelluksen nettistriiminä.

SM-Liigan jokainen ottelu lähetetään suorana SolidSport-suoratoistopalvelun kautta. Sivustolta voit ostaa yksittäisiä ottelulähetyksiä hintaan 5,90 eur / ottelu, tai kuukausipassin koko sarjan kaikkiin matseihin hintaan 9,90 eur / kk.Tekemällä tilauksesi HIFK:n joukkuesivuston kautta tuot taloudellista tukea suoraan omalle joukkueelle! Tue suosikkijoukkuettasi ja nauti SM-Liigan kaikista otteluista koko kauden ajan hintaan 9.90EUR/kk. Mene osoitteeseen https://solidsport.com/hifk-handball- ja tilaa katseluoikeus suosikkijoukkueesi kanavalta! Kanavalle pääset painamalla suosikkijoukkueesi logoa.

KOTIOTTELUT

HIFK pelaa kaikki kotiottelunsa Kalliossa, Helsingin Urheilutalolla (Helsinginkatu 25). Paikan päälle Kallioon löydät raitiovaunulla  1, 3 tai 8 – pysäkkinä suuntaa antavasti “Urheilutalo”. www.reittiopas.fi

 

PYSÄKÖINTI

Helsingin Urheilutalolla ei ole omaa asiakaspysäköintiä. UT:n ympäristössä olevat kadunvarsipaikat (esim. Helsinginkadun tai Kirstinkadun varressa) ovat käytettävissä maksutta viikonloppuina, arkisin klo 9-21 pysäköintimaksu on 2 eur / 1 h.

 HUOM !! Käynnissä olevat Helsinginkadun katutyöt RAJOITTAVAT MERKITTÄVÄSTI alueen parkkipaikkojen määrää.

 

IFK Kaulaliina