Uusi annos Grania

GrIFK 0403 Header (2)

Käsipallon SM-Liiga
Ylempi loppusarja
GrIFK – HIFK
La 4.3. klo 16:00
Kauniaisten palloiluhalli

Yläsarjan toinen puolikas alkaa Granista, kun Kamrat-revanssi pelataan nyt GrIFK:n kotiluolassa. Gröna nappasi arvokkaan vierasvoiton Kalliosta viime hetken rankkarimaalilla, ja alkusarjan ottelut mukaan laskien Grankulla on pyyhkinyt kaikki kauden neljä kohtaamista voitoin 4-0. Aiemmat pelit Kauniaisissa päättyivät Granin 25-22 ja 24-21 voittoihin. HIFK-voiton lisäksi GrIFK saavutti loppusarjassa kauden ensimmäisen voittonsa BK-46:sta, ja nousi taistelemaan jopa kakkospaikasta sekä suorasta välieräpaikasta. HIFK on yhä nollilla loppusarjan peleissä, ja viimeisen kolmen matsin aikana tavoitettavaa on parhaassakin tapauksessa neljä pistettä BK:hon tai viisi pistettä Graniin.

Tämän kauden keskinäisissä peleissä Granin kärkikolmikko ovat kaikki tehneet 20 maalia. Peik Sjöblom, Gustav Svanbäck ja Anthony Hellakoski ovat tasoissa neljän pelin jälkeen, kun HIFK:ssa Rui Rolo on tehnyt 21 maalia ja Vladimir Knopinskii 18. Kolmeen matsiin alkusarjassa osallistunut André Udd osui maaliin 13 kertaa. Koko kauden pelit huomioiden Rui Rolo on tehnyt 21 pelissä 134 maalia ja GrIFK:n Peik Sjöblom 109 maalia. Rödan Vladimir Knopinskii on koko liigan tilastoissa seitsemäntenä 108 osumallaan. Liigan eniten torjuneet veskarit ovat melko tasalukemissa, kun 212 palloa pysäyttänyt Patrik Roslander (37,4 %) on torjuntatilastoissa liigan viitosena, ja 208 kertaa torjunut Bogdan Klepa (34,4 %) sijalla 9.


Ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä Handis-TV:n nettistriiminä.

SM-Liigan jokainen ottelu lähetetään suorana Handis.tv-suoratoistopalvelun kautta. Sivustolta voit ostaa yksittäisiä ottelulähetyksiä hintaan 5,90 eur / ottelu, tai kuukausipassin koko sarjan kaikkiin matseihin hintaan 9,90 eur / kk.

Tekemällä tilauksesi HIFK:n joukkuesivuston kautta tuot taloudellista tukea suoraan omalle joukkueelle! Tue suosikkijoukkuettasi ja nauti SM-Liigan kaikista otteluista koko kauden ajan! Mene osoitteeseen https://handis.tv/hifk-handball-men/ ja tilaa katseluoikeus suosikkijoukkueesi kanavalta. Kanavalle pääset painamalla HIFK logoa.