Vierailu Graniin lauantaina

Käsipallon SM-Liiga
GrIFK – HIFK
La 29.2. klo 15:00
Kauniaisten Palloiluhalli

Loppusarjan kolmannella kierroksella arvokkaista pisteistä pelataan granilaisen kallioperän syvyyksissä. Alkusarjan heikoilla tuloksilla aloittanut Grankulla vaihtoi valmentajaa joulutauolla toisen HIFK-tappion jälkeen, ja Mikael Källmanin uudet ohjeet ovatkin nostaneet Granin uudelle tasolle. Vuoden 2019 puolella vain yhden sarjapisteen saanut GrIFK napsi vuoden 2020 alettua viisi pistettä lisää, ja nousi viimeisellä kierroksella Åbo IFK:n ohi kuudennelle sijalle. Loppusarjassa GrIFK on jo ehtinyt kerätä voitot PIF- ja ÅIFK-otteluista, joten Grankulla on tänä vuonna kärsinyt vasta kaksi tappiota Cocksia ja BK-46:tta vastaan.

HIFK:n kuntokäyrä vuoden 2020 puolella ei näytä yhtä positiiviselta. Joukkue oli tiukasti mukana kamppailussa neljännestä sijasta Sjundeå IF:n kanssa, kunnes yhden maalin tappio kotikentällä vain 2 sekuntia ennen loppusummeria nosti Siuntion edelle. Tasapelillä HIFK olisi saanut neljännen sijan keskinäisten pelien ja maalieron turvin. Lopulta HIFK päätyi alempaan loppusarjaan, ja viime kauden tapaan joukkueen peli-ilo ei ole näyttänyt parhaita puoliaan. Ensimmäinen kotimatsi päättyi Åbo IFK:n vierasvoittoon viidellä maalilla, ja toisessa ottelussa PIF saavutti kauden ensimmäisen voittonsa HIFK:n kustannuksella. Vain kaksi viikkoa aiemmin HIFK kävi Paraisilla voittamassa 9 maalin erolla 29-38, mutta loppusarjan matsissa pelaaminen kiinnosti enemmän kotijengiä, joka kuittasi täydet pisteet 5 maalin voitolla 32-27.

Alemmassa loppusarjassa GrIFK on kahdella voitolla ottanut jo pientä kaulaa Helsingin ja Turun toveriseuroihin. Kahden alkupisteen kanssa Grani on kerännyt kuusi pistettä, kun HIFK ja ÅIFK jakavat kakkossijan tasapisteissä kolmella pinnalla. Alkusarjan keskinäisistä peleistä HIFK sai täydet neljä pinnaa 35-23 kotivoitolla ja historiallisella 28-40 vierasvoitolla Granista 30 peräkkäisen tappion jälkeen. Nämä pisteet on kuitenkin pyyhitty sarjataulukosta, ja vastassa Luolan pohjalla on aivan eri joukkue kuin syyskauden puolella. Jo neljä pinnaa ekoissa peleissään menettänyt HIFK tarvitsee kipeästi ensimmäisiä pisteitä ykköspaikan saavuttamiseksi, sillä tappiolla ero Graniin kasvaisi jo viiteen pinnaan kun enää kolme matsia on jäljellä.

Ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä SolidSport-sovelluksen nettistriiminä.

SM-Liigan jokainen ottelu lähetetään suorana SolidSport-suoratoistopalvelun kautta. Sivustolta voit ostaa yksittäisiä ottelulähetyksiä hintaan 5,90 eur / ottelu, tai kuukausipassin koko sarjan kaikkiin matseihin hintaan 9,90 eur / kk.

Tekemällä tilauksesi HIFK:n joukkuesivuston kautta tuot taloudellista tukea suoraan omalle joukkueelle! Tue suosikkijoukkuettasi ja nauti SM-Liigan kaikista otteluista koko kauden ajan hintaan 9.90EUR/kk. Mene osoitteeseen https://solidsport.com/hifk-handball ja tilaa katseluoikeus suosikkijoukkueesi kanavalta! Kanavalle pääset painamalla suosikkijoukkueesi logoa.

                                                                                                                  All Sports. Everywhere.