Vierailu Siuntioon lauantaina 16.11.

Miesten SM-Liiga
Sjundeå IF – HIFK
La 16.11. klo 18:00
Fennia Arena, Siuntio

Parin viikon ottelutauon jälkeen HIFK pääsee vieraskentälle Siuntiossa. SIF on pitänyt pelitahtiaan yllä marraskuun alkuviikoilla kahdella ottelulla Grania ja Dickeniä vastaan. Sarjataulukossa SIF:illä on nyt 7 pinnaa kolmella voitollaan (Åbo IFK, PIF, GrIFK) sekä arvokkaalla tasapelillä Dickeniä vastaan, ja jengi on kolme pistettä HIFK:n edellä, jolla tosin on yksi matsi vähemmän pelattuna. Viime viikon otteluissa Siuntio taisteli pisteistä loppuun asti, sillä kotipelissä Grania vastaan Ott Varik heitti 23-22 voittomaalin ajassa 59:59. Pirkkolassa SIF esitti saman tempun, ja aiheutti Dickenille kauden ensimmäisen pistemenetyksen tasoittamalla pelin jälleen viimeisellä sekunnilla nyt Edvin Voutilaisen kädestä.

Viime kaudella joukkueet pelasivat vastakkain jopa 7 ottelussa. Suomen Cupin välierässä HIFK otti 38-34 kotivoiton ja jatkoi Cup-finaaliin asti. SM-Liigan alkusarjassa HIFK voitti Siuntiossa maalein 28-33 ja himassa Kalliossa lähes samoin lukemin 33-29. Alemmassa loppusarjassa HIFK esiintyi melko alakuloisesti ja Siuntio nappasi kaksi voittoa helpoin lukemin 30-22 ja 22-29. Molemmat jengit järjestivät yllätykset puolivälierissä tiputtamalla ylemmän loppusarjan joukkueen, ja päätyivät välieriin asti. Liigafinalistit Dicken ja Cocks olivat kuitenkin liian kova vastus, joten HIFK ja SIF kohtasivat vielä uudestaan kaksiosaisessa pronssiottelussa. Siuntio haki Helsingin avausottelusta kolmen maalin vierasvoiton, ja HIFK sai tasattua yhteistuloksen Siuntiossa kolmen maalin vierasvoitolla. Tasatilanteessa ratkaisuksi laskettiin SIF:in vierasmaalit ja pronssit jäivät Siuntioon yhden maalin erolla.

Tällä kaudella HIFK on 4 pelissään upottanut 114 maalia (28,5 maalia per ottelu) ja päästänyt 117 omiin (29,3 päästettyä / ott). SIF on ehtinyt siis pelata 5 ottelua ja tehnyt 134 maalia (keskiarvolla 26,8 / ott) mutta omiin on mennyt vain 121 takaiskua (ka. 24,2 / ott) Ahkerin viimeistelijä IFK:ssa on tähän asti ollut Niclas Ahlgren, joka on osunut 24 kertaa, tukenaan Vladimir Knopinskii (18 maalia) ja Erkka Näntö (16 maalia). Siuntiossa 20 maalin rajan ovat rikkoneet 5 pelin jälkeen Ott Varik (25), Sten Maasalu (21) ja Carl Weurlander (20 tehdyllä)

Ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä SolidSport-sovelluksen nettistriiminä.

SM-Liigan jokainen ottelu lähetetään suorana SolidSport-suoratoistopalvelun kautta. Sivustolta voit ostaa yksittäisiä ottelulähetyksiä hintaan 5,90 eur / ottelu, tai kuukausipassin koko sarjan kaikkiin matseihin hintaan 9,90 eur / kk.

Tekemällä tilauksesi HIFK:n joukkuesivuston kautta tuot taloudellista tukea suoraan omalle joukkueelle! Tue suosikkijoukkuettasi ja nauti SM-Liigan kaikista otteluista koko kauden ajan hintaan 9.90EUR/kk. Mene osoitteeseen https://solidsport.com/hifk-handball ja tilaa katseluoikeus suosikkijoukkueesi kanavalta! Kanavalle pääset painamalla suosikkijoukkueesi logoa.

                                                                                                                    All Sports. Everywhere.

SEURAAVA  KOTIOTTELU
HIFK – Pargas IF
Pe 22.11. klo 18:30
Helsingin UT