Vuosi 2022 kuopataan Kauniaisissa

GrIFK 60min (2)

Käsipallon SM-Liiga
GrIFK – HIFK
Ke 21.12. klo 19:00
Kauniaisten Palloiluhalli

Käsipallovuosi 2022 päättyy viimeiseen Kamrat-derbyyn Granissa. Ennen joulukiireitä pelataan jo kauden kolmas liigakohtaaminen, Grankullan voitettua kaksi ensimmäistä keskinäistä peliä. Avausviikolla Gröna hoiti kotimatsinsa 25-22, ja marraskuussa Kalliossa tuli rumempaa jälkeä Granin vietyä pisteet 20-27 vierasvoitolla. 13 pelin jälkeen GrIFK on kerännyt jo 7 voittoa ja 2 tasapeliäkin, ja pitää vahvasti kolmatta sijaa kolme pistettä HIFK:n edellä. HIFK:n tuloksena 13 pelistä on 6 voittoa, tasapeli ja 6 tappiota sekä 13 sarjapistettä.

Mikael Källmanin valmentama Grankulla IFK panostaa erityisesti oman pään puolustamiseen. HIFK on ollut vaikeuksissa kummassakin pelissä, muissa otteluissa yli 29 maalia per ottelu viimeistellyt HIFK sai Granin verkkoon vain 22 ja 20 maalia. GrIFK johtaa koko liigaa päästettyjen maalien määrässä, 330 takaiskulla oma verkko heiluu keskimäärin 25,4 kertaa ottelussa. 367 maalia päästänyt HIFK joutuu kaivamaan palloa repusta keskimäärin 28,2 kertaa per ottelu. Maalinteossa HIFK on liigan kolmosena, niukasti Granin edellä. Liigan kärkijoukkueet Cocks ja BK-46 ovat omilla sataluvuilla yli 450 osumalla, kun HIFK on tehnyt 362 maalia (ka. 27,8 / ott.) ja neljänneksi tehokkain Grankulla on heittänyt tähän mennessä 350 maalia (ka. 26,9 / ott.) HIFK-paidassa Rui Rolo on ollut vastuussa 82 maalista, ja vihreässä Gr-paidassa Peik Sjöblom on upottanut 13 pelissä 68 osumaa.

Ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä SolidSport-sovelluksen nettistriiminä.

SM-Liigan jokainen ottelu lähetetään suorana SolidSport-suoratoistopalvelun kautta. Sivustolta voit ostaa yksittäisiä ottelulähetyksiä hintaan 5,90 eur / ottelu, tai kuukausipassin koko sarjan kaikkiin matseihin hintaan 9,90 eur / kk. Voit myös ostaa koko käsipallokauden kaikki lähetykset kertasummalla 79 eur.

Tekemällä tilauksesi HIFK:n joukkuesivuston kautta tuot taloudellista tukea suoraan omalle joukkueelle! Tue suosikkijoukkuettasi ja nauti SM-Liigan kaikista otteluista koko kauden ajan! Mene osoitteeseen https://solidsport.com/hifk-handball-men/ ja tilaa katseluoikeus suosikkijoukkueesi kanavalta. Kanavalle pääset painamalla HIFK logoa.