West vierailee Helsingissä

SEURAAVA KOTIOTTELU:
Miesten SM-Liiga
HIFK – HC West
Ke 4.12. klo 19:00
Helsingin Urheilutalo

Keskiviikkona jatketaan Handisliigaa paikallisottelun vauhdilla. Kauniaisten HC West aiheutti ensimmäisellä kierroksella toisen IFK:n kahdesta tappiosta, kun Granin luolassa pelattu matsi päättyi selvään 34-21 kotivoittoon. Yhdeksän pelatun ottelun jälkeen HC West on kahdella pisteellä IFK:n edellä voitettuaan seitsemän peliä. Westin tappiot tällä kaudella ovat tulleet Dickeniä (17-28) ja Cocksia (30-31) vastaan. Karjaan vierailun jälkeen IFK:n tilastoja varjostaa kolme tappiota, Cocks, HC West sekä BK-46.

HC Westin päävalmentaja Mikael Källman on mediassa protestoinut kuinka puolustusvoimat vie pelaajia kokoonpanosta. IFK:n osana tänä syksynä on ollut loukkaantumisia vastaan taistelu, kun Mika Sivénin, Nikko Kinoksen, Kristian Loikalan ja Niclas Ahlgrenin jalkavammojen lisäksi stadilaisten ykköspyssy Andre Orel loukkaantui BK-matsin ensimmäisellä jaksolla.

Molemmat joukkueet ovat pelanneet yhdeksän ottelua, täyden kierroksen lisäksi IFK on kohdannut BK-46:n kahdesti. West on puolestaan voittanut Siuntion kaksi kertaa. Maalinteossa IFK on Akilles-maalijuhlan verran edellä, Westin heitettyä 265 maalia (keskiarvo 29,4 maalia / ottelu) ja IFK:n osuttua jo 285 kertaa (ka. 31,7 / ott). Oman maalin puolustamisessa ero on paljon suurempi Westin hyväksi, kun granilaisten oma verkko on heilunut 216 kertaa (ka. 24 / ott) ja IFK:n kärsittyä 272 takaiskua (ka. 30,2 / ott). IFK:n parhaat maalintekijät löytyvät sairastuvalta Andre Orelin heitettyä 63 ja Niclas Ahlgrenin 52 maalia. Westillä kultashortsit koristavat Richard Sundbergin veistoksellisia reisiä, Sundbergin osuttua 62 kertaa yhdeksässä pelissään.

Pääsyliput HIFK:n käsipallo-otteluihin

10 eur – Aikuiset
6 eur – Opiskelijat, eläkeläiset, lapset 7-16 v.

60 eur – HIFK-Kausikortti sis. runkosarjan loput 8 kotiottelua

HIFK pelaa kaikki kotiottelunsa Kalliossa, Helsingin Urheilutalolla (Helsinginkatu 25). Paikan päälle Kallioon löydät raitiovaunuilla 1, 1A, 3 (Keskustasta), 2 (Töölöstä), 8 (Metro/Sörnäinen) tai bussilla 51 – pysäkkinä suuntaa antavasti ”Urheilutalo”.

Lämpimästi tervetuloa!