HIFK juniorit keskeyttää kaiken urheilutoiminnan toistaiseksi

HIFK:n käsipallojunioreiden harjoitus- ja kilpailutoiminta on päätetty keskeyttää toistaiseksi. Poikajoukkueiden osalta keskeytys on voimassa 31.3. saakka, jolloin tilanne arvioidaan uudelleen. Tyttöjoukkueiden osalta toiminta on keskeytetty 22.3. asti. Uusi päätös tehdään kun liittohallitus on kokoontunut 19.3.

Alla träningar och matcher är inhiberade tillsvidare from 13.3. På flicksidan är träningar inhiberade denna vecka och nästa vecka. Nytt beslut tas den 19.3 om fortsättningen. Pojkarnas träningar är inhiberade fram till 31. mars. 

Lisätietoja:

Tytöt Jocke Vilen, juniorivastaava HIFK Damhandboll p. 040 556 9994. 

Pojat: Ville Leppänen, varapj HIFK Käsipallo p. 050 556 98 98

 

TIEDOTE POIKAJUNIOREILLE KOSKIEN KORONAVIRUSTA

HIFK-Käsipallo (poikajuniorit) on päättänyt keskeyttää kaiken harjoitustoiminnan kaikissa juniori-ikäluokissa. Keskeytys astuu voimaan heti ja on toistaiseksi voimassa oleva maaliskuun 31. päivään saakka. Tätä ennen seuran hallitus käsittelee asiaa uudelleen ja tiedottaa jatkotoimenpiteistä. Ikäluokkien valmentajat yhdessä seuran fysioterapeutin kanssa lähettävät lähiaikoina jokaiselle junioripelaajalle henkilökohtaisen harjoitusohjelman, jota toivomme kaikkien pelaajien toteuttavan. Pyydämme HIFK-käsipalloperheen jäseniltä myötämielistä suhtautumista päätökseen.

Lisätietoja asiasta:

Ville Leppänen varapuheenjohtaja

050 556 98 98

Helsingissä 12.3.2020 IFK Handboll Helsingfors r.f hallitus