Westhouse LKV:lta huomattava tukisumma HIFK Damhandbollin junioritoiminnalle

Kiinteistönvälitysfirma Westhouse LKV on lahjoittanut HIFK Damhandboll ry:lle nelinumeroisen tukisumman seuran junioritoiminnan hyväksi. 
 
Anna hyvän kiertää! 💛 Westhousen kevään kampanjan myötä lupasimme tukea urheiluseuroja ja lahjoitimme yhden asunnon koko välityspalkkion toimeksiantajan ehdottamalle lasten ja nuorten urheiluseuralle. Kiinteistönvälittäjämme Mia Hollands pääsi lahjoittamaan muhkean nelinumeroinen lahjoitussumman HIFK Damhandboll ry:lle.
Valintaa perusteltiin muun muassa seuraavasti:
”Seuran junioritoiminnan tärkein tehtävä on kannustaa lapsia ja nuoria liikkumaan ja pysymään lajin piirissä. Koska seura on ollut meidän kodissa läsnä pitkän aikaa, haluamme kiittää seuraa siitä ilosta, jonka se on tuonut tälle kodille. Toivomme että tämä lahjoitus menee vahvistamaan seuran yhteenkuuluvuutta ja auttamaan seuraa pitämään mahdollisimman monta mukana toiminnassa. Toivottavasti tämä mahdollistaa suoraa tukea apua tarvitseville ja luo uusia mahdollisuuksia olla mukana liikunnan parissa.”
____
På våren lovade vi på Westhouse att stöda barn och ungas föreningsverksamhet inom idrott genom att avstå från ett förmedlingsarvode. Vår fastighetsmäklare Mia Hollands hade glädjen att donera en präktig fyrsiffrig summa till HIFK Damhandboll ry. 🏐🏀⚽️
 
Kiitollisina ja ilolla otamme tämän vastaan ja lupaamme jatkossakin tehdä parhaamme junioritoiminnan hyväksi.