B-poikien Final 4-lopputurnaus

B-pojat Final 4

B-poikien SM-sarja
Final 4-lopputurnaus
La 23.4. – Su 24.4.2022
Helsingin Urheilutalo

Välierä 1
La 23.4. klo 11:30  Sjundeå IF – Pargas IF 30 – 24 (15-11)
Välierä 2
La 23.4. klo 13:30  HIFK – BK-46 33 – 26 (17-9)
Pronssiottelu
Su 24.4. klo 11:45 Pargas IF – BK-46  28 – 29 (15-14)
Finaali
Su 24.4. klo 13:45 HIFK – Sjundeå IF  38 – 25 (19-8)

B-poikien SM-sarjan mitalisijat ratkaistaan Final4-lopputurnauksessa tänä viiikonloppuna, kun runkosarjan sijoille 1-4 päätyneet joukkueet kohtaavat toisensa lauantain välierissä sekä sunnuntain sijoitusotteluissa. Lauantaina 23.4. ensimmäisessä välierässä klo 11:30 kohtaavat SIF (2.) ja PIF (3.) ja toisessa pelissä klo 13:30 runkosarjan voittanut HIFK (1.) ja BK-46 (4.)

Sunnuntaina pelataan pronssi-ottelu PIF – BK-46 klo 11:45 ja B-poikien mestaruus ratkeaa finaalpelissä HIFK – SIF klo 13:45.

Final4 All Stars-kentällinen
MV 
Viljo Ukkonen, HIFK
O6/H6
Vili Leppänen, HIFK
K6/M6
John Blomqvist, PIF
V6/V6
Alfons Lindqvist, BK-46
O9/H9
Jakob Meinander, HIFK
K9/M9
Liam Ranta-Aho, PIF
V9/V9
Oskari Suopajärvi, HIFK

Final4 Fair Play-pelaaja
Jooa Knaapinen, SIF

Final4 Paras maalintekijä
16 maalia Oskari Suopajärvi, HIFK

Final4 Turnauksen paras pelaaja
Anton Koskue, HIFK

JOUKKUE-ESITTELYT

HIFK

SIF

PIF   

BK-46 

 

HELSINGIN URHEILUTALO

B-poikien lopputurnaus pelataan Kalliossa, Helsingin Urheilutalolla (Helsinginkatu 25). Paikan päälle Kallioon löydät raitiovaunulla  1, 3 ja 8 – pysäkkinä suuntaa antavasti “Urheilutalo”. www.reittiopas.fi


Final 4-kokoonpanot netissä

Paperiton ottelutapahtuma soveltuu erityisen hyvin korona-ajan poikkeuskäytäntöihin. Fyysisen kontaktin vähentämiseksi ottelukohtainen käsiohjelma on aina ladattavissa sähköisesti oman kännykän näytölle.
 
Lopputurnauksen kaikissa otteluissa joukkueiden kokoonpanot julkaistaan aina pelipäivänä IFK-kotisivuilla, mistä pelaajat on helppo tarkastaa omalla puhelimella.
 

Jos et ehdi hakea linkkejä matsiennakosta tai SoMe-kanavista, on käsiohjelma mahdollista ladata lippukassalta löytyvän QR-koodin avulla. QR-koodi luetaan älypuhelimen kameraa käyttäen, ja sovellus avaa näyttöön molempien joukkueiden kokoonpanot sekä muita tärkeitä tietoja ottelusta. Erilaisia QR-ohjelmia löydät runsaasti sovelluskaupoista nimellä ”QR Reader”


TURVATOIMENPITEET FINAL 4-LOPPUTURNAUKSESSA
 
Korona-pandemia aiheuttaa muutoksia Urheilutalon katsomojärjestelyissä. Nämä varotoimenpiteet ovat voimassa toistaiseksi kaikissa otteluissa:
 
o  Tule peliin vain terveenä
o  Muista 1,5 metrin turvavälit sisääntullessa ja lippujonossa
o  Vain E-katsomon sisäänkäynti yleisön käytössä (Helsinginkadun puoleinen oviaukko)
o  Jätä aina tyhjä istuin väliä muiden katsojien kanssa – perheenjäsenet tai yhdessä seurueessa otteluun tulleet voivat istua vierekkäsillä paikoilla
o  Huolehdi käsihygieniasta, yski vain hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan
o  Vältä tarpeetonta liikkumista hallin aulatiloissa

o  Suosittelemme kasvomaskien käyttöä

 

Ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä SolidSport-sovelluksen nettistriiminä.

Final 4-lopputurnauksen jokainen ottelu lähetetään suorana SolidSport-suoratoistopalvelun kautta. Sivustolta voit ostaa yksittäisiä ottelulähetyksiä hintaan 5,90 eur / ottelu, tai kuukausipassin lopputurnauksen kaikkiin matseihin hintaan 9,90 eur / kk. Voit tilata kuukausipassin jo nyt ja näet jokaisen matsin livenä SolidSportin kautta! Mene osoitteeseen https://solidsport.com/hifk-handball-junior/ ja tilaa katseluoikeus Final 4-otteluihin.

 
 

PYSÄKÖINTI

Helsingin Urheilutalolla ei ole omaa asiakaspysäköintiä. UT:n ympäristössä olevat kadunvarsipaikat (esim. Helsinginkadun tai Kirstinkadun varressa) ovat käytettävissä maksutta viikonloppuina.

IFK Kaulaliina