Helsinki Giants ja HIFK yhdistyvät

Reilut kymmenen vuotta käsipallokartalla ollut Helsinki Giants (perustettu 2001) ja Helsingin IFK:n miesten organisaatio yhdistävät toimintansa. Giantsin vahva junioritoiminta ja HIFK:n poikajunioritoiminta yhdistyvät eri ikäluokissa. Poikajuniorit pelaavat jatkossa HIFK:n nimellä.

Giantsin miesten ykkösdivisioonajoukkue jatkaa toimintaansa ja toimii vahvana tukena HIFK:n SM-liigajoukkueelle. Yhdistymisen tarkoituksena on luoda vahva ja kiinnostava käsipalloseura Helsinkiin, josta pitkällä tähtäimellä tulee yksi käsipalloilevan Suomen lippulaivoista!

” Vihdoinkin kaksi seuraa ovat löytäneet yhteisen, kunnianhimoisen ja pitkäjänteisen sävelen joka luo vahvan lisän Helsinkiläiselle käsipalloilulle. Toivotamme Giantsin pelaajat erittäin tervetulleiksi uuteen HIFK:hon”, sanoo HIFK:n Ville Leppänen.

” Tavoitteemme on muodostaa Helsinkiin vahva käsipalloseura, joka voi haastaa parhaat suomalaiset käsipalloseurat niin harrastajamäärien, menestyksen kuin toiminnan ammattimaisuudenkin osalta”, puolestaan kommentoi Giantsin puheenjohtaja Petri Heino.

Yhteistyö HIFK damhandbollin kanssa tiivistyy!
Yhteistyö tiivistyy myös monella tasolla uuden HIFK:n miesten organisaation ja HIFK damhandbollin nais- ja tyttöjoukkueiden välillä. Seurat toimivat edelleen itsenäisinä ja vastaavat niin taloudellisista kun toiminnallisista asioista itsenäisesti.

Toiminnallista yhteistyötä on kuitenkin tarkoitus tiivistää merkittävästi ja näin varmentaa omalta osaltaan Helsinkiläisen poika- ja tyttökäsipalloilun menestys. ” Laajempi ja syvenevä yhteistyö tarjoaa paremmat resurssit ja mahdollisuudet kehittää Helsinkiläistä käsipallotoimintaa pitkäjänteisesti” toteaa HIFK-Damhandbollin puheenjohtaja Niclas Berg.

Lisätietoja:
HIFK käsipallo: Ville Leppänen puh: 050 556 9898
Helsinki Giants: Petri Heino, puh. 0500 451625, e-mail:petri.heino[ät]heinontukku.fi
HIFK-Damhandboll: Niclas Berg, puh. 0400 506726, e-mail:niclas.berg[ät]daimler.fi