HIFK Ikuisesti sinun-kirjan julkaisutilaisuus la 19.9. UT:lla

ikuisesti-sinun

HIFK on tunne. Raivoa ja vihaa, toivoa ja rakkautta. HIFK on Suomen menestynein yleisseura, jonka tunnetuin jengi on jääkiekkojoukkue, lätkäjengi, ne punapaidat.

Markus Ånäsin HIFK – Ikuisesti sinun on kirja jääkiekosta, mutta myös jalkapallosta ja monista muista lajeista, joissa seura on mukana. Kirjassa ovat äänessä niin fanit, pelaajat kuin seurajohto, ja välillä lopputulos kiehahtaa myös yli. Tällaista kirjaa ei ole suomalaisesta urheilusta tai jääkiekosta tehty: se yhdistää sujuvasti historian, avoimen puolueellisuuden, voitot ja tappiot, kunnian ja sekoilun, riemut ja rikokset tarinaksi, johon lukija tempautuu mukaan.

Kaiken keskellä on fani, jonka tunteet heittävät laidasta laitaan oman joukkueen esitysten myötä. Juuri sellainen kuin Markus Ånäs, tämän kirjan kirjoittaja. Tapaa kirjailija Ånäs kirjan toisessa julkaisutilaisuudessa, käsipallon SM-liiga-avauksen yhteydessä, lauantaina 19.9. klo 16:00 alkaen, Helsingin Urheilutalolla (Helsinginkatu 25, 00510 Helsinki). Signeeratun kirjan saat mukaasi erikoishintaan 29 eur (norm. 33 e) vain matsipäivänä! Ottelu HIFK – Dynamo Riihimäki alkaa klo 17:00

Ikuisesti sinun kutsu