Infocare Oy:stä HIFK:n pääsponsori

Infocare (640x221)

Infocare Oy on IFK:n uusi yhteistyökumppani. Teknologiapalveluita tarjoava Infocare esiintyy nyt ensimmäistä kertaa käsipallon SM-Liigajoukkueen peliasuissa.

InfoCare on Pohjoismaiden suurin itsenäinen, laite- ja merkkiriippumaton tietotekniikan palveluntarjoaja, joka toimii yhteistyössä lähes kaikkien merkittävien laitevalmistajien ja palveluintegraattoreiden kanssa.

Infocare Oy:n toimitusjohtaja Pete Brusi, mikä toi yrityksenne mukaan käsipallomainontaan? ”Käsipallo on mielenkiintoinen ja fyysinen laji, jolla on hyvä junioritoiminta sekä oikeat arvot.” Miksi Infocare valitsi yhteistyön juuri HIFK:n kanssa? ”Brändin vuoksi, En gång IFK – Alltid IFK” Väännetäänkö Infocaren huoltotiloissa samalla voimalla kuin käsipallokentillä? ”Ei varmasti ihan yhtä kovalla voimalla, mutta tahtotila palvella asiakkaitamme lienee samaa tasoa, kuin hyvässä käsismatsissa”.

Infocare Oy:n keskuskorjaamo Vantaalla tarjoaa valtakunnan laajimman kapasiteetin tietotekniikan ja elektroniikan korjauspalveluihin. Voit tuoda laitteesi korjaamollemme itse tai käyttää joustavia kuljetuspalveluitamme. Käy tutustumassa palveluvalikoimaamme www.ihanrikki.fi

InfoCare Oy
Silvastintie 1
01510 Vantaa
huolto@infocare.fi
puh. 010 310 8100

Infocare Asiakaspalvelupiste on avoinna arkisin klo 8.30–16.00.
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=9YS8WQe5OY8&w=420&h=315]