Joukkue-esittely SIF


B-poikien SM-sarja
Final 4-lopputurnaus
La 23.4. – Su 24.4.2022
Helsingin Urheilutalo

Sjundeå IF                                     
– runkosarjan 2. sija      

Sjundeå IF sijoittui lopullisessa sarjataulukossa toiseksi 21 pisteellä, Siuntion saavutettua 14 pelissään 10 voittoa ja yhden tasapelin. Tasaisessa kärkiryhmässä SIF päätti runkosarjan viiden ottelun voittoputkeen, mutta kakkospaikka varmistui vasta viimeisessä pelissä Siuntion haettua Karjaalta 8 maalin vierasvoiton 26-34 BK-46:tta vastaan. SIF hävisi kaudella vain kolme ottelua, kahdesti HIFK:lle ja sarjan alussa Dickenille. Lisäksi Åbo IFK vei yhden tasuripisteen mennessään käytyään vierailulla Siuntiossa.

Final4- joukkueita vastaan SIF saavutti neljä voittoa. BK-46 kaatui kahdesti 5 ja 8 maalin erolla 26-21 sekä 34-26, ja oma välierä-vastustaja PIF myös kaksi kertaa maalein 28-21 ja 30-25. HIFK:ta vastaan tuloksena oli selvälukuiset tappiot 14-29 ja 15-27.

Koko sarjassa SIF heitti neljänneksi eniten maaleja, kun 14 pelissä syntyi 362 osumaa (keskiarvo 25,9 maalia per ottelu). Samalla omaan maaliin upposi 337 maalia (ka. 24,1 / ott) ja joukkueen maaliero oli sarjan kolmanneksi paras +25.

Siuntion paras maalipyssy runkosarjassa oli jopa liigamiehistössä vieraillut #91 Jooa Knaapinen. 13 pelissä maaleja syntyi 102, eli lähes 8 maalia per ottelu. Siuntion maalipörssin kakkosena oli #3 Liam Hagman, 69 maalia 10 ottelussa.

Final 4-kokoonpanot netissä

Paperiton ottelutapahtuma soveltuu erityisen hyvin korona-ajan poikkeuskäytäntöihin. Fyysisen kontaktin vähentämiseksi ottelukohtainen käsiohjelma on aina ladattavissa sähköisesti oman kännykän näytölle.
 
Lopputurnauksen kaikissa otteluissa joukkueiden kokoonpanot julkaistaan aina pelipäivänä IFK-kotisivuilla, mistä pelaajat on helppo tarkastaa omalla puhelimella.
 

Jos et ehdi hakea linkkejä matsiennakosta tai SoMe-kanavista, on käsiohjelma mahdollista ladata lippukassalta löytyvän QR-koodin avulla. QR-koodi luetaan älypuhelimen kameraa käyttäen, ja sovellus avaa näyttöön molempien joukkueiden kokoonpanot sekä muita tärkeitä tietoja ottelusta. Erilaisia QR-ohjelmia löydät runsaasti sovelluskaupoista nimellä ”QR Reader”

 

 

Ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä SolidSport-sovelluksen nettistriiminä.

Final 4-lopputurnauksen jokainen ottelu lähetetään suorana SolidSport-suoratoistopalvelun kautta. Sivustolta voit ostaa yksittäisiä ottelulähetyksiä hintaan 5,90 eur / ottelu, tai kuukausipassin lopputurnauksen kaikkiin matseihin hintaan 9,90 eur / kk. Voit tilata kuukausipassin jo nyt ja näet jokaisen matsin livenä SolidSportin kautta! Mene osoitteeseen https://solidsport.com/hifk-handball-junior/ ja tilaa katseluoikeus Final 4-otteluihin.