Maksuton SolidSport Open Day lauantaina 26.11.

SolidSport IG (2)

Suomalaisen käsipallon suoratoistopalvelu SolidSport tarjoaa Open Dayn tämän viikon lauantaina. Koko vuorokauden ajan voit katsoa minkä tahansa SolidSport-alustan live-otteluista ilman maksua. Palvelun käyttöön tarvitaan vain internet-yhteys sekä maksuton rekisteröinti SolidSport-katsojaksi. Kaikki lähetyksiä voi katsoa myös SolidSport / iOS tai SolidSport / Android -sovelluksien kautta.

SolidSport striimaa kaikki käsipallo-ottelut miesten SM-Liigassa ja naisten SM-sarjassa. Ottelut ovat joukkueiden itse kuvaamia, kuten kaikki SolidSport-lähetykset. Kirjautumalla HIFK:n kuukausikannattajaksi maksat kuukausittain 9,90 eur ja tuet samalla IFK:ta taloudellisesti. Kuukausikannattajana voit seurata mitä tahansa SM-Liigan otteluita livenä tai jälkilähetyksinä niin kauan, kuin tilauksesi pysyy voimassa. Liity nyt HIFK:n kuukausikannattajaksi joukkueen omalla SolidSport-sivulla www.solidsport.com/hifk-handball-men/

Lauantaina 26.11. SolidSport Open Dayssa voit tutustua koko alustan tarjontaan ilmaiseksi. Lauantaina lähetetään viisi kotimaista käsipallo-ottelua, kun miesten liigassa pelataan kolme ottelua ja naisilta ohjelmassa on kaksi peliä:

Miesten SM-Liiga

ÅIFK – HIFK klo 14:00 https://solidsport.com/handisliiga/games/g/884crg06
BK-46 – SIF klo 16:00 https://solidsport.com/handisliiga/games/g/fk4i1opa
Cocks – Dicken klo 16:00 (monikameratuotanto, studio) https://solidsport.com/handisliiga/games/g/12zg02ff

ÅIFK – HIFK maksutta SolidSportilla la 26.11.

 

Naisten SM-sarja

GrIFK – Dicken klo 13:30 https://solidsport.com/naistensmsarja/games/g/pb4l0q95
BK-46 – HIFK klo 18:15 https://solidsport.com/naistensmsarja/games/g/wnaqo6qr

BK-46 – HIFK maksutta SolidSportilla la 26.11.

Solidsportin otteluita varten tarvitset ensin käyttäjätunnuksen, jonka voit luoda sarjakanavan yhteydessä. Voit luoda uuden käyttäjän haluamaltasi sarjakanavalta oikeasta yläkulmasta kohdasta “Kirjaudu Sisään”. Tämä painike avaa ponnahdusikkunan, josta voi myös luoda uuden käyttäjän kohdasta “Luo Uusi Tili”. Kun olet täyttänyt vaaditut tiedot, olet valmis katsomaan otteluita.

HIFK:n miesten kanavan osoite on solidsport.com/hifk-handball-men/ ja HIFK:n naisten kanava on solidsport.com/hifknaiset Näiltä kanavilta löydät kaikki haluamasi ottelut koko kauden ajan. Kaikki Open Day -ottelut ovat katsottavissa maksutta livenä tai uusintoina seuraavan kauden alkuun asti.


HIFK – Dicken SolidSportilla ke 14.12. klo 20:00