Marraskuun tähtipelaaja Zujic liigasivuston vieraana

Lähde: http://msm.finnhandball.net/ajankohtaista/hifkn-tahtipelaaja-nikola-zujic-maalini-tulevat-joukkuepelin-kautta/

Käsipallon SM-liigan kotisivuilla julkaistiin haastattelu IFK:n Nikola Zujicista, joka joulukuun alussa kävi koko liigan maalipörssin kärjessä.

HIFK:n tähtipelaaja Nikola Zujic: ”Maalini tulevat joukkuepelin kautta”

HIFK:n serbialaisvahvistus Nikola Zujic on vakuuttanut otteillaan Käsipallon SM-liigassa ja johtaa sarjan maalipörssiä tehtyään peräti 83 osumaa 13 ottelussa.

27-vuotias maaliruisku siirtyi Suomeen Tunisian pääsarjasta ja mies on ehditty jo valita vahvan alkukauden aikana muun muassa marraskuun LähiTapiola-tähtipelaajaksi.

– Olin todella iloinen ja otettu silloin valinnastani. En uskonut sitä aluksi todeksi, kun näin kuvani liigan etusivulla kuukauden tähtipelaajana. Olen pelannut yli kymmenen vuotta, mutta tämä oli silti minulle vasta ensimmäinen kerta vastaavan edessä. Saan olla todella tyytyväinen alkukauteeni, Zujic kertoo mielissään.

Zujic on päässyt pelaamaan liigaa debyyttikaudellaan ”tuntemattomana pelaajana”, jota hän pitää yhtenä syynä maalipörssin kärkipaikkaansa.

– Kaikki vastustajat eivät tunne täällä minua ennestään ja minulla on kokemusta kovemmista liigoista. Maalini tulevat joukkuepelin kautta, hyppyheittoa vahvuutenaan pitävä serbialainen kertoo.

Kovemmissakin sarjoissa pelannut Zujic ei haikaile juuri nyt takaisin isompiin ympyröihin, vaan haluaa auttaa helsinkiläisiä tavoitteessaan.

– En halua miettiä mitään siirtoja kesken kauden. Haluan vain keskittyä pelaamiseen ja auttaa HIFK:ta menestymään.

– Tavoitteemme on päästä neljän parhaan joukkoon. Toinen tavoitteemme oli olla Cupin finaalissa, mutta epäonnistuimme välierässä Atlasta vastaan. Voitimme heidät kuukausi aikaisemmin helposti, joten putoaminen oli iso pettymys.

196-senttinen peluri on asettanut myös kovat henkilökohtaiset tavoitteet kaudelle.

– Tärkeintä minulle on joukkueen menestys. Tämä on joukkueurheilua, mutta haluan olla myös maalipörssissä kärjessä ja tähdistössä kauden jälkeen. Sitten voin olla erittäin tyytyväinen, Zujic kertoo kunnianhimoisesti.