Toni Kallio ensi kauden IFK-päävalmentaja

Toni Kallio HIFK:n päävalmentajaksi kaudella 2015-16!

HIFK on nimittänyt päävalmentajakseen vähintään kahdeksi seuraavaksi kaudeksi (2015-2016 / 2016-2017) Toni Kallion (42 v.) Kallio on tällä kaudella toiminut miesten liigajoukkueen toisena valmentajana, sekä HIFK:n juniorivalmennuspäällikkönä. Viimeksi kaudella 2005-2006 HIFK:n päävalmentajana toiminut Kallio on valmentanut SM-Liigassa myös Vantaalla (Atlas) ja Riihimäellä (Cocks). ”Stadilaisen käsiksen on aika palata tasolle mihin se kuuluu, ja on kunnia saada vastuullinen rooli kokonaisuudessaan. Organisaatiomme on valtakunnan paras, siinä on hyvä tasapaino ja se on valmis tekemään töitä HIFK:n menestyksen eteen” kiteyttää Toni Kallio.

Toni Kallio
Toni Kallio

Kenneth Bäcklund HIFK:n Uuheilutoimenjohtajaksi!

Viimeiset kolme kautta joukkueen päävalmentajana toiminut Kenneth Bäcklund (38 v.) jatkaa seuran palveluksessa urheilutoimenjohtajana. Organisaatiossa täysin uuteen positioon nimitetyn Bäcklundin tehtäväkenttään kuuluu liigajoukkueen pelaajahankinnat, juniorivalmennuksen kehittäminen, valmentajarekrytointi sekä Akatemiajoukkueen (Giants) ja liigajoukkueen yhteistyön kehittäminen. ”On erittäin mielenkiintoista saada uusia haasteita, nähdä lajiamme uudesta perspektiivistä ja päästä vieläkin tiiviimmin toimimaan vähintäänkin mielenkiintoisen, arvostetun ja erittäin luotettavan seurajohdon rinnalla organisaatiossa jonka suunta on ylöspäin ”

”Hienoa että kaksi käsipallon parissa arvostettua, IFK:n näköistä herrasmiestä, vahvistavat jatkossakin organisaatiotamme. Voimme alkaa hyvissä ajoin rakentamaan tulevia kausia, tosin keskittyen satasella käynnissä olevaan”, todetaan IFK-seurajohdosta. HIFK:n liigavalmennustiimiä vahvistetaan myös toisella valmentajalla joka nimetään myöhemmin keväällä. Kesän fysiikkavalmennukseen on nimitetty ensimmäistä kauttaan HIFK:n fysioterapeuttina toiminut Ronny Zetterborg.