Vielä kerran – kiitos, Niko!

Jos jednom – Hvala, Niko!

HIFK:ssa vuosina 2014-18 pelannut serbitykki Nikola Zujic lopettaa liigauransa jäähyväisotteluun lauantaina 30.10. Helsingin Urheilutalolla. Suomessa yhteensä 6 kautta pelannut Zujic pelasi SM-Liigassa 136 ottelua, ja tykitti matseissa hurjat 635 maalia. HIFK haluaa kunnioittaa punapaidassa alkanutta liigauraa kutsumalla Nikola Zujicin pelaajaksi liigamiehistöön vielä viimeisen kerran kotiottelussaan HIFK – GrIFK lauantaina 30.10.2021.

Syksyllä 2018 Zujic siirtyi IFK:sta ensin Hangö IK:hon ja myöhemmin samalla kaudella Grankulla IFK:hon. Kauniaisissa viime kausi 2019-20 oli pahasti loukkaantumisten vaivaama, ja Zujic joutui tekemään päätöksen liigapelien lopettamisesta. Aktiiviuran päättymisen jälkeen Zujic on asettunut Suomeen kasvaneen perheensä kanssa, ja työskentelee monipuolisena fitness-ohjaajana.

”Niko on IFK:lle rakkain ulkomailta siirtynyt pelaaja. Zujic toimi äärettömän hienolla asenteella kaikissa IFK:n tapahtumissa, ja hänestä tuli erittäin pidetty hahmo niin IFK-junioreissa kuin liigapelien katsomoissakin. Nikosta näkyi suuri kunnioitus käsipalloa kohtaan, ja hän omaksui kaikki IFK:n arvot osaksi omaa persoonaa. Halusimme hyvästellä Zujicin arvokkaasti jo viime syksynä, mutta silloin korona-rajoitukset estivät yleisön ottamisen suunniteltuun juhlaotteluun. Meille on suuri kunnia tarjota kilpipaita Nikon harteille vielä viimeiseen liigaotteluun”, kiittelee HIFK-manageri Ville Leppänen.

Miesten SM-Liiga
HIFK – GrIFK
La 30.10. klo 18:30
Helsingin Urheilutalo

Zujic johdatti IFK-pelaajat mukaan kannattajakatsomon voitonjuhliin vieraspelimatkalla Turussa