Viktor Gruzinskii on IFK!

Handball

Helsingin IFK ilmoittaa solmineensa 1v sopimuksen miesten SM-Liigaan venäläisen Viktor Gruzinskiin kanssa. 33-vuotias Gruzinskii (191 cm / 95 kg) on aiemmin pelannut kaksi kautta liigassa (BK-46, Pargas IF), jolloin 38 ottelussa syntyi 154 maalia. ”Kookas vasuri sopii hyvin hyökkäykseemme, ja Viktorilla on aikaisempaa kokemusta liigasta. Saimme hyvän annoksen rutiinia joukkueen runkoon, ja tästä on hyvä jatkaa rakennustöitä”, arvioi siirtoa IFK:n urheilujohto.

LIIGAN KAUSIKORTTI  90 eur

Miesten SM-Liigan kausikortit ovat nyt tilattavissa. Sarjaohjelma ja ottelumäärät käsitellään Käsipalloliiton sarjakokouksissa kesän aikana. Luotamme vahvasti siihen, että kausi 2021-22 saadaan aloittaa avoimin katsomoin ja toivotamme kaikki käsipallon ystävät lämpimästi tervetulleiksi takaisin Urheilutalolle IFK-matseihin.

Tilaa kausikorttisi ensi kaudeksi lähettämällä tilauksesi sähköpostilla info@hifk-handball.com jo nyt tai viimeistään heinäkuun loppuun mennessä. Kausikortti maksetaan tilausvahvistuksen yhteydessä lähetettävällä laskulla.  Jos olit kausikorttilainen koronan kiusattavana jo viime kaudella, saat sähköpostitse erityisen houkuttelevan jatkotarjouksen ennen juhannusta.

SULKUTILATARJOUS -25%
2 kpl HIFK-kangasmaskeja yht. 32 eur (norm. 42,80 e)

Tilaa nyt kesän komeimmat kestokäyttöiset 2-kerros kangasmaskit. Settihintaan 29 eur/pari lisätään toimituskulut 3 eur/tilaus.

Lähetä tilauksesi sähköpostitse patrik.sjogren(ät)hifk-handball.com Merkitse viestiin haluamasi kappalemäärä sekä toimitusosoite, ja saat vahvistuksessa maksuohjeet. Tuotteet ovat valmiina varastolla, joten saat tuotteet itsellesi noin viikon kuluessa maksusta. Tarjoushinta voimassa la 31.7. asti.